REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Marina Almășan și milionarul Georgică Cornu s-au despărțit după 12 ani de relație

Marina Almășan și milionarul Georgică Cornu s-au despărțit după 12 ani de relație

A.F. 4 iunie 2024 | 00:00 259

Despărțire șoc în lumea mondenă! Realizatoarea TV Marina Almășan și milionarul Georgică Cornu nu mai formează un cuplu. Cei doi aveau o relație de 12 ani, însă se pare că lucrurile nu erau chiar atât de solide precum păreau din afară!

Marina Almasan si milionarul Georgica Cornu s-au despartit dupa 12 ani de relatieMarina Almășan, Georgică Cornu

Marina Almășan a explicat despărțirea

„Nimic spectaculos. Traversez demult o etapă a vieții pe care o întâlnim des, în jurul nostru. După despărțirea dureroasă de Victor, am riscat să mă implic într-o relație la distanță, cu un om de care m-a apropiat faptul că trăisem despărțiri similare, datorate unei terțe persoane. Am crezut că vom avea forța să înfruntăm distanța. Ne-am fost loiali unul altuia. Și ne-am sprijinit reciproc, fiecare în felul său. După plecarea din țară a fiului meu, acum doi ani, singurătatea a devenit și mai apăsătoare, sporadicele noastre întâlniri nereușind din păcate să suplinească acest gol.

Au ieșit la iveală nepotriviri ignorate la început. S-au creat tensiuni felurite, alimentate în principal de neputința lui de a lua taurul de coarne, pentru a se stabili la București. Diversele motive invocate au devenit din ce în ce mai greu de acceptat…Ultimii ani din cei 12 au fost mai mult inertiali, lucru lesne de observat pentru cineva, atent la nuanțele relatărilor mele din spațiul public. Sper însă din tot sufletul ca presa să nu transforme aceasta răcire a unei relații, într-un subiect de scandal. Căci nu este. Și le multumesc de pe acum colegilor jurnaliști pentru tact”, a declarat Marina Almășan, pentru Cancan.ro.

Cei doi vor rămâne prieteni

„Cu sigurantă, cei 12 ani vor deveni o prietenie, care ne va ajuta pe amândoi să străbatem în continuare ceea ce i-a hărăzit Destinul fiecăruia dintre noi. Amintirile comune rămân. Îi sunt recunoscătoare lui Georgică pentru multe lucruri. Sper că și reciproca e adevărată. Iar el știe, cunoscându-mă bine, că, oricând va avea nevoie de ajutor sau susținere, va găsi în mine un prieten de nădejde. La fel și copiii lui, care au crescut, asemeni alor mei, sub ochii noștri”, a mai spus Marina Almășan, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016