REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Dum., 6 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6874
19.4° Constanța Duminică, 6 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6874
 

Mario Fresh a confirmat despărțirea de fiica Andreei Esca

Mario Fresh a confirmat despărțirea de fiica Andreei Esca

Mirela PASCAL 6 octombrie 2024 | 00:00 539

Mario Fresh a confirmat despărțirea de Alexia Eram! După ce s-a zvonit că nu ar mai fi un cuplu, artistul a dezvăluit că el și iubita lui au decis să se despartă! Au împlinit recent 8 ani de relație, dar în urmă cu puțin timp au decis că este mai bine pentru amândoi să meargă pe drumuri separate. Iată mesajul întreg al lui Mario Fresh!

Mario Fresh a confirmat despartirea de fiica Andreei Esca

Mario Fresh a confirmat despărțirea de Alexia Eram

Despărțirea dintre Alexia Eram și Mario Fresh i-a luat prin surprindere pe fanii lor! Cei doi au aniversat în urmă cu două luni opt ani de relație, dar se pare că acum lucrurile s-au schimbat complet. După toate speculațiile care au apărut, Mario Fresh a decis să spună lucrurilor pe nume.”Vreau să clarific zvonurile care au circulat în ultima vreme. Da, este adevărat că eu și Alexia am decis de comun acord să ne despărțim. A fost o decizie dificilă pentru amândoi, dar am realizat că este cea mai bună pentru noi în acest moment”, a declarat Mario Fresh.

Cei doi rămân prieteni

Mario Fresh a precizat că el și Alexia Eram vor rămâne prieteni și sunt în relații pașnice după despărțire, dorindu-și binele unul altuia. Artistul își dorește să aibă parte de discreție și înțelegere din partea oamenilor care îl apreciază în toată această perioadă prin care trece. ”Vreau să subliniez că nu există resentimente între noi, din contră, ne respectăm și ne dorim binele unul altuia. Relația noastră va rămâne una bazată pe respect și prietenie. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și pentru că ați fost alături de noi pe acest drum. Apreciez foarte mult înțelegerea și discreția voastră în această perioadă”, a mai spus artistul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Extraordinara stire pentru Romania!
3
0

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710