REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
29.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Mario Iorgulescu a fugit din spitalul din Italia unde era internat!

Mario Iorgulescu a fugit din spitalul din Italia unde era internat!

Virgil STOIAN 15 mai 2023 | 13:52 5479

În cursul zilei de luni, 15 mai, la Curtea de Apel București s-a judecat demersul făcut de avocații lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal din România, care în luna februarie a primit la Tribunalul București o condamnare la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare.

Mario Iorgulescu a fugit din spitalul din Italia unde era internat! Mario Iorgulescu

După cum se știe deja foarte bine, în 2019, tânărul, aflat sub influența anumitor substanțe interzise, a provocat un accident rutier, în urma căruia un alt bărbat a decedat.

Din cauza acelui eveniment teribil, Mario Iorgulescu a suferit de asemenea răni grave, inclusiv în zona capului, fiind internat de atunci într-o clinică psihiatrică din Italia. Tocmai acest fapt a reprezentat principala linie de apărare adoptată de avocații săi, respectiv că el s-ar lupta în prezent cu grave tulburări psihice și, în consecință, nu ar fi capabil să își execute pedeapsa în România.

În aceeași notă, în cadrul termenului stabilit la Curtea de Apel București în cursul dimineții zilei de luni, 15 mai, avocații lui Mario Iorgulescu au spus că acesta a fugit recent, mai exact pe 5 mai, din clinica în care era internat, tot din cauza acelor tulburări psihice, fiind ulterior prins de Poliția Italiană și internat în altă clinică de acest gen.

În baza acestui motiv, avocații tânărului au obținut o amânare a sentinței finale

De asemenea, apărătorii tânărului au cerut amânarea judecării acestui apel pe motiv că Gino Iorgulescu, tutorele lui Mario și omul care trebuie să se prezinte în locul său în acest proces, nu a putut fi prezent, deoarece s-a confruntat cu anumite probleme medicale și a avut nevoie de internare.

Demersul lor a avut succes, întrucât, conform gsp.ro, Curtea de Apel București a stabilit un nou termen pentru pronunțarea unei decizii definitive în această speță, pentru data de 26 iunie.

Acest episod ar putea reprezenta un argument în plus în favoarea ideii conform căreia Mario Iorgulescu nu ar fi apt din punct de vedere medical pentru a-și ispăși pedeapsa într-o închisoare din România. Chiar el a spus în urmă cu câteva luni că își dorește foarte mult să fie lăsat de statul român să execute eventuala condamnare definitivă în Italia, potrivit prosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
arestati-l pe hotul de ta-su !
1
0
avocatii sa traiasca, auzi la ei, este bolnav,dar cand posta golanu si sfida pe orisicine,cum era???
2
0
O fi si asta vreun print, nu suporta detentia. Daca era invers, si il omora unul beat ? Ce mai sarea presa, gino si altii sa-l beleasca pe vinovat. Asa, ii doare-n plua ca au ramas niste copii orfani.
6
0
Chiar mi se rupi p**a de ce scrieți voi in presa.Mario Iorgulescu nu va face niciodată pușcărie in Romania.In concluzie ALUPIGUS
4
8
Il asteptam sa ii desenam niste tsâtse pe spate cu marcarul si sa il scapam de constipatie si de puschele pe la fãlci. Se face bine imediat. Semnat colectivul - - Ergean, Tayfun, Bilent, si multi alti clasici.
12
1
hahahaaaaaaa,ce sarlatani,maamaaaaaaa se joaca cu fraieriii,bai nene, nu exista sa ceva. cat spectacol, cat circ,
17
1
Este bolnav psihic in stare grava Mario tot lafel cum avea si Nicusor Constantinesu cancer in faza terminala,adu mai Gino baiatul la puscaria Poarta Alba daca tzii la el si se vindeca Mario acolo tot asha cum s-a vindecat si Nicusor Constantinescu de cancer.
24
2
Sigur(!!!), in Rromanicca mortul (accidentatul) este vinovat (vezi și cazul "Ma-i-co-ca-veica")!!! Autorii fitosi sunt "defectati" de boli psihice!!
13
3
Care acsa bani grei din taxe si impozite prin pensii speciale cu legea in mana... Noi prostimea platim inflatia , taxele si impozitele. Chitac toata viata ai stat... la catedra, ai buchisit carti, dar vrei pensie ca si cum ai luptat in razboi. Reminiscentele lingusitorilor comunismului. Tot prostul lingusea comunismul
9
5
sa fie adus la poarta alba, are tratament psihiatric, jacuzzi, partener la camera intima si la orice camera. toi il iubesc , il asteapta, 15 ani e o perioada de timp care va trece ca si cum n-ar fi si ramane si cu amintiri ! in italia il jupoaie aia de bani, aici nimeni nu ii cere nimic, da el de bunavoie ca e darnic. hai mario vina, vina-ncoa ! cand o sa iesi vei fi ca un concurent eurovision, nu o sa stii cum te cheama, ce sex ai, daca il mai ai.
23
0
Tot cu banditii ăștia, că ne mai da cate ceva. Sau sa stăm acasă, sa mergem la mall, la schi. Ce rost are sa schimbam ceva, părerea mea.....
11
2
e in panama deja cu burta la soare, ce veste minunata atzi dat
17
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513