REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Mario Iorgulescu, condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare

Mario Iorgulescu, condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare

Andreea VREJOIU 10 februarie 2023 | 13:08 4962

Mario Iorgulescu a fost condamnat, în urmă cu puțin timp, la 15 ani și opt luni de închisoare cu executare. Tânărul a provocat un accident teribil în urmă cu doi ani și jumătate, în urma căruia ar fi ucis un șofer nevinovat.

Mario Iorgulescu, condamnat la 15 ani si 8 luni de inchisoare cu executare

Mario Iorgulescu s-ar fi urcat băut și drogat la volan și ar fi ucis într-un accident un șofer nevinovat. Sentința dată de Tribunalul București nu este, însă, definitivă.

De asemenea, instanţa a decis că acesta trebuie să plătească câte 100.000 de euro şi 50.000 de lei pentru două dintre părţile civile din dosar.

Decizia nu este definitivă, conform știrileprotv.ro

În septembrie 2019, Mario Iorgulescu a produs un grav accident auto, după ce a consumat cocaină şi alcool, scrie Agerpres.

Imediat după producerea accidentului, Iorgulescu a părăsit teritoriul ţării, iar după ultimele informaţii el se află în Italia.

În august 2020, el a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Procurorii notează că, la data de 8 septembrie 2019, pe fondul unei crize de gelozie şi într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l şi fiind sub influenţa cocainei, intenţionând să se deplaseze din satul Gulia, comuna Tărtăşeşti, spre un club din Parcul Herăstrău, Mario Iorgulescu a condus un autoturism marca Aston Martin model DBS, cu o viteză ce depăşea cu mult viteza legală de 50 km/h în localitate, şi a pătruns pe culoarea roşie a semaforului cu viteza de 145 km/h în intersecţia dintre Şoseaua Chitilei şi strada Teodor Neagoe.

Potrivit anchetatorilor, Mario Iorgulescu a accelerat până la 162 de km/h în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I, după care a urcat maşina cu partea stângă pe un scuar, apăsând la maximum pedala la un vehicul echipat cu un motor ce dezvoltă 700 de cai putere, şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală, la viteza de 143 km/h, cu un autoturism marca Audi, condus de un bărbat, care a decedat pe loc.

Din momentul în care a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, Mario Iorgulescu nu a acţionat frâna, iar în momentul coliziunii pedala de acceleraţie era apăsată la maximum, susţin procurorii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa va pună un patrahir de bani pe cap și o sa îi sugeți ciocanu fără sa se vadă
0
0
Dumnezeu sa le dea sanatate lui si Sorin Oprescu. Mari oameni, mari caractere. Si sa nu uitam, in ultimul rand, politicienilor (alesi de noi)care ajuta prin legi ca astfel de oameni si isi continuie traiul in liniste si fericire. Coruptia ucide.
0
0
Nevasta lui Paunescu nu era drogata/bauta. In asemenea cazuri soferul plateste foarte mult rudelor si nu face puscarie. Dar aici e altceva.
0
1
Ce Justitie anticapata avem.Omora oameni,drogati si sunt ne vinovati.Si vrem in Schenghen cu asa Justitie.Si e lumea contra noastra.Politicieni vinde tara si cetateni si sunt ne vinovati.
5
0
execute
4
0
Cred ca o sa ia cu suspendare, se intoarce sanatos in tara, mai face un accident doua , si intre timp se duce intre scanduri de supradoza.
9
0
Statim ,ca nu-i definitiva sentinta.Definitiva e cind o sa fie liber si in posesia permisului de port-arma si conducere auto B
10
1
Ai nenorocit 3 familii. Iti meriti soarta. Acolo langa Mazare la Vaselina
15
0
Esti credincios, nu te urci baut la volan, redpecti semnele si legislatia rutiera in vigoare, su vine un drogalau si te omoara. Asta o fi dreptate? Si tacsu mai are tupeu sa iasa in public. Daca era invers si il ingropa pe fiisu, tot asa era pedeapsa? Cine crede in judecata divina, e naiv. Aici, printre vii, vrem sentinta grea pentru ucigas. Cum ii mai rabda pantul?
16
0
Reveniti-va, suntem bine.
8
0
E foarte frumușel, subțirel, uite și ce guriță frumoasă are.... Sper să facă măcar 2-3 ani cu executare că dup-aia o să meargă numai pe jos. Plm.
12
0
Dsi faptele sunt super-grave, procesul o sa dureze maxim si la final inculpatul o sa fie scos iresponsabil. Mafia tiganeasca nu doarme.
19
0
Pana acum este bine dar urmeaza sa vedem daca il aduce cineva in tara si il baga la puscarie sau le trage mwie Gino Iorgulescu impreuna cu beizadeaua lui politiei,securitati si justitiei din Romania
15
0
33 de ani si peste 50.000 de morti in accidente de circulatie se da o sentinta corecta pentru un tip fugit in italia care nu se stie daca va fi prins vreodata; cu o floare nu se face primavara; sunt necesare masuri legislative si executive mai dure ptr ca celor mai multi soferi, mai ales tineri pur si simplu nu le este frica de pedepse si sunt convinsi ca nu vor pati nimic
13
0
Să ști ca am fost astazi la proptolog Mario si nu doare, o sa iti placă si te vei obijnuii repede.
9
3
O sa faca 2 ani de pușcărie si gata isi continua viata
12
0
Noi nu vrem sa il aducem in tara dupe 3 ani si voi chiar credeti ca lichiaua face puscherie ... sa moara teza mea da doctorat daca va mint
18
0
Seful de la cofetaria mon mour galati umbla drogat la volan ! Are un jeep n***u ! De asemenea pune in prajituri incrediente care creeaza dependenta de droguri ! Are 2 puncte in galati ! 0751431877 numarul lui !
10
0
nevasta lu' Adrian Păunescu a omorât 3 oameni și nu a făcut o zi de închisoare, deci uite că se poate, și mai sunt multe alte exemple, printre care și fiul acelui bancher din București
30
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510