REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Mărirea și decăderea „canibalului“ Dan Vâlceanu! Cine a fost și... ce-a ajuns! Video

Mărirea și decăderea „canibalului“ Dan Vâlceanu! Cine a fost și... ce-a ajuns! Video

Virgil STOIAN 22 mai 2024 | 00:00 1994

Dacă până acum cei care ne ofereau scene tragico-comice în Parlament erau Diana Șoșoacă și George Simion, iată că nici cei de la PNL nu se lasă mai prejos și scot la înaintare artileria grea. După un schimb de replici legat de prezența lui Dan Vîlceanu în grupul de parlamentari PNL, acesta a recurs la metode mai puțin ortodoxe și l-a agresat pe Florin Roman, cel care îi atrăsese atenția asupra prezenței. Dan Vâlceanu se pare că l-a lovit cu genunchiul și l-a mușcat de nas pe Florin Roman, care și-a scos certificat medico-legal și se pare că va depune plângere penală împotriva lui Dan Vîlceanu. Pentru comportamentul său, Dan Vîlceanu va primi doar 50% din indemnizaţie în următoarele 6 luni, potrivit regulamentului din Camera Deputaților.

Marirea si decaderea „canibalului“ Dan Valceanu! Cine a fost si... ce-a ajuns! Video

Cine este Dan Vîlceanu

Dan Vîlceanu este un deputat român, care din ”dragoste” pentru politică a oscilat între mai multe partide. Dan Vîlceanu a ajuns în politică cu ajutorul tatălui său, fost subprefect de Gorj în guvernarea Năstase și a candidat pentru PSD, în 2008. El a fost președinte al organizației județene a tineretului social-democrat și era într-o relație destul de bună cu Victor Ponta, fostul premier PSD. În 2011, a părăsit PSD şi s-a înscris în PDL, unde a ocupat mai multe funcții,  În prezent, se află la al doilea mandat de deputat şi a fost ministru al Finanţelor în Guvernul condus de fostul lider PNL, Florin Cîţu. Prieten la cataramă cu fostul premier, Dan Vîlceanu a mai fost, în trecut, ministru al Transporturilor şi ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

Exclus din PNL

A fost exclus din PNL, în vara anului trecut, după ce a votat împotriva Guvernului condus de Marcel Ciolacu - atunci când PSD şi PNL au aplicat rocada premierilor.

Marirea si decaderea „canibalului“ Dan Valceanu! Cine a fost si... ce-a ajuns! VideoDan Vîlceanu

Dan Vâlceanu, probleme cu procurorii

Dan Vîlceanu a fost director economic la Trefo SRL până în 2016 când a intrat în Parlament. Elisabeta Vîlceanu, mama ministrului este asociatul unic al Trefo SRL. Trefo SRL a obținut zeci de milioane din contracte cu CE Oltenia și alte instituții publice. ANAF Gorj a descins la Trefo din cauză că a identificat o serie de legături ale acestei firme cu o rețea națională de spălare de bani. Procurorii clasează dosarul în cazul lui Dan Vîlceanu și continuă cercetările în ceea ce o privește pe Elisabete Vîlceanu. ANAF și procurorii au suspectat că Trefo a înregistrat în contabilitate facturi fictive de la mai multe firme controlate de Ferdinand Stănescu și alți membri ai familiei sale. Ferdinand Stănescu este implicat în zeci de dosare penale el a înființat zeci de firme direct și sute de firme prin intermediari. Dimensiunea fraudei este imensă. Parchetul General a clasat în 8 februarie 2021 dosarul în care Dan Vîlceanu, fostul ministru al Finanțelor, era acuzat de evaziune fiscală
   

Scandalagiii din Parlament

Până acum, scandalagii de serviciu era George Simion și Diana Șoșoacă care nu scăpau nici un prilej pentru a face circ în Parlament fie unul cu altul fie separat. Pe 19 decembrie, la dezbaterile pe legea bugetului de stat, senatoarea Diana Șoșoacă și liderul AUR, George Simion, au fost la un pas să se ia la bătaie. „Te agresez sexual, scroafo”, a strigat Simion către Șoșoacă. Din cauza acestui conflict, Camera Deputaților analizează introducerea unor sancțiuni mai aspre pentru parlamentarii scandalagii, inclusiv posibilitatea scoaterii acestora din sală cu jandarmii. Totuși, scoaterea din sală a unui politician va fi o soluție extremă, aplicată doar în cazul în care acesta nu-și schimbă atitudinea în urma atenționărilor președintelui de ședință. Poate că acum, ar fi fost nevoie de așa ceva.

Marirea si decaderea „canibalului“ Dan Valceanu! Cine a fost si... ce-a ajuns! VideoFlorin Roman

Video:

În concluzie, parlamentarii români oferă în continuarea mai mult circ și mai puțină pâine. Pe lângă „calitatea“ de a sta degeaba în Parlament, se pare că aceștia au acum și veleități de… canibal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Copy paste numai ca a bagat " Canibalu " Pishateash in c*r sa te pish Zvirgile . nu dar vara asta o sa va dea cineva in judecata sa va inchida parciul asta de r*****a intru mai mult sa citesc comentariile ::))
0
0
Stiri pe surse sau duplikata?
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436