REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
26.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Marisa Paloma și fiica ei, Iris, internate în spital

Marisa Paloma și fiica ei, Iris, internate în spital

Valentina CAMARA 7 aprilie 2023 | 00:00 570

Marisa Paloma și fiica ei, Iris, trec prin momente dificile, iar cele două au fost internate la spital. Marisa și micuța ei au fost infectate cu Covid-19 și au fost diagnosticate cu pneumonie moderată. Partenerul vedetei a oferit detalii despre starea lor de sănătate pe contul lui personal de Instagram.

Marisa Paloma si fiica ei, Iris, internate in spital

Marisa Paloma și soțul ei, Liviu, au ajuns în urmă cu câteva zile de urgență la spital, asta după ce cei doi s-au infectat cu coronavirus. De această dată, micuța lor a făcut temperatură destul de mare, astfel că vedeta a decis să meargă cu ea la spital, iar cele două au fost internate.

Marisa Paloma și fiica ei sunt internate în spital

Liviu Stanciu, partenerul vedetei, a făcut primele declarații despre starea de sănătate a celor două și a mărturisit că au fost diagnosticate cu pneumonie moderată. Marisa și fiica ei, Iris, sunt internate la Institutul Național de Boli Infecțioase "Matei Balș" și speră să se vindece cât mai repede. Marisa Paloma a dezvăluit pe rețelele de socializare că dacă micuța nu mai face febră atunci le vor da drumul acasă.

''Marisa și Iris sunt internate la Matei Balș. Lui Iris nu-i ceda febra deloc, am dus-o ieri noapte la spital cu aproape 40, a fost perfuzat ori și trecută pe tratament cu corticosteroizi și ce se mai face la covid și pneumonie moderată.'', a scris partenerul vedetei, Liviu Stanciu, pe rețelele pe socializare.

Cum se simțea Marisa Paloma în urmă cu câteva zile

În urmă cu câteva zile, Marisa Paloma a mărturisit că starea ei de sănătate nu este una tocmai bună și a mers la spital deoarece avea dureri mari la urechi. Vedetei i s-au administrat mai multe perfuzii și a primit îngrijiri medicale.

”Dimineața, undeva pe la 6 a.m, am plecat la spital la urgențe, fiindcă mă durea îngrozitor urechea. Înțeleg că este una dintre manifestările covidului. Cum am ajuns la spital, m-au testat și după ce testul a ieșit pozitiv, m-au izolat și mi-au făcut o perfuzie cu paracetamol și vitamina C.

Efectul a fost că mi-a ameliorat durerea, în rest, suntem praf în continuare. Îmi curg ochii, nasul și am o stare de parcă m-a călcat cu trenul.”, a spus Marisa Paloma, pe Instagram.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303