REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
22.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Marius Budăi

Marius Budăi

Virgil STOIAN 22 aprilie 2023 | 00:00 535

Ministrul Marius Budăi a declarat că:” România, că reducerea de cheltuieli la Ministerul Muncii va fi de 6 milioane de lei, pentru că atât a descoperit acum, cu colegii mei, în primă fază”. El a precizat că a redus cu 20% consumul de combustibil şi va analiza foarte atent fiecare deplasare internă sau externă. Păi nu mai bine merge el pe jos? Sau și mai bine... să rămână la birou... și să ”muncească” de acolo?

Marius Budai

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai termina mai Budai ! O sa ajungem ca cei care am muncit si cotizat la pensie peste 4 aniaq sa avem aceiasi pensie cu cei care nu au muncit o zi sau cei cu stagiul minim. Pompati in cei cu indemnizataii si la bugetari ca aveti nevoie de voturi . La cei care au muncit nu va ganditi mereu spuneti ca veti recalcula pensiile . Da le veti recalcula in minus . Ca pe zi ce trece vedem ca pensia medie este aceiasi cu pensia celor carora le platiti pensie pentru mimim 15 ani . Hai ca mi se face greata nu te mai afisa pe tv .
0
0
Boraciunile hastagiste si mai devreme pedeleii basofili actuali penelei,in complicitate cu sistemul securist,au pus labele lor imputite pe tot. Tot,inseamna chiar tot. Adica,media,economie,justitie,tot ce poate fi folosit pentru propriile avantaje si atat,moartea economiei romanesti si a romanilor fiind paguba colaterala. Din pacate marea masa a romanilor este cretina,usor manipulabila si isi merita soarta de victima. Romanii behaie a bere si mici,se lauda cu vacante pe teveuri cand de fapt cei mai multi mor de foame,e cam ca propaganda ruseasca .Cica e bine. Pe dracu! Unde si de ce au fugit peste sase milioane de romani? De bine,hai?! Stat de c***t,care impune frica si nu asigura liniste celor cinstiti,asta avem! 1907. Rascoala? Nu stiu,dar cand citesc ,,Morometii'' ,parca e ziarul de ieri.SARACIE Unde dracului este capitalismul? Unde este democratia,in afara de lozinci?
0
0
Unul care latra toata ziua .Jos cu el. Doar pentru ei sunt interesati.
7
1
Unul care latra toata ziua .Jos cu el. Doar pentru ei sunt interesati.
8
1
Dacă nu venea Revoluția, mai făcea acest TIRIPLICI facultatea după 16 ani de la terminarea liceului (?!) . Bine a zis cine a zis, „să ne ferească Dumnezeu să ajungă pprooștii la putere” !
13
1
Shit pe față.
8
2

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365