REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.5° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
23.5° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Marius Budăi

Marius Budăi

Virgil STOIAN 27 mai 2023 | 00:00 556

Marius Budăi, despre greva profesorilor: 'Protestul este legitim, dar copiii nevinovaţi nu trebuie să sufere'. Ce interes subit pentru copiii nevinovați. Dar până acum unde a fost interesul? Stătea ascuns printre pensiile speciale?

Marius Budai

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu sunt profesor pensionar de 2 ani de zile, dupa 40 de ani de activitate ca si cadru didactic. Cunosc fff bine sistemul si ,, sacrificiile” profesorilor. Nu se justifica CHIAR DELOC greva lor. Sunt platiti chiar foarte bine. I. Privat se ,, crapa” pt banii astia. Sa va fie rusine!
0
1
Sunt profesori cu peste 12000 brut lunar,cu 1/2 de clase 14 elevi.Ce dracu mai vor? Majoritaea profosorilor au salarii secretare,contabili, au salarii mari.Si auxiliarii freca menta la buget le ajung salariile.Isi plimba maturile la cafele. Ies in strada toti cei din privat care lucreaza pe un salariu de mizerie minim pe economie cateva milioane,pensionarii si cer si cei din privat salarii ca la bugetari.Va convine? Si blocheaza si ei tot.
2
2
Nu le convine profesorilor , poarta e deschisa ! Sa mearga in privat . Au destul toti angajatii de la stat. Salarii f. bune si de sporuri nu mai vorbim .De ce nu vorbesc de bruturile lunare si de nr de ore prestate ? Sa treaca in privat si sa- faca acolo sidicat daca sunt atat de buni .
5
2
Pai ca sa nu sufere romanii saraciti si umiliti,mai suferiti la naiba si voi,iar daca nu sunteti in stare sa puneti mana la munca,plecati tot acolo,la naiba. Asa cum patronul unui SRL nu vrea sa angajeze hahalere si nepriceputi,nici noi nu mai suportam ca in loc de cei mai buni dintre cei buni,sa fim condusi de insi nepriceputi si rai.
4
0
Saracii copii, saracii pensionari, saracii muncitori pe salarii de mizerie. E vreun politician sa se gandeasca ca in timp ce el evapora milioane si miliarde de euro, exista copii si batrani si bolnavi care stau in frig, in intuneric si se culca nemancati si nespalati? Pentru ca analfabetul hot si sageata mafiotilor din umbra, viseaza Dominicana, Maldive, Monte Carlo, Dubai, Paris.....
6
0
Replica e la cariciul lui Budai. Sterge comentarii.
6
1

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365