REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Marius Elisei, alături de Oana Roman și în noaptea de Înviere

Marius Elisei, alături de Oana Roman și în noaptea de Înviere

Valentina CAMARA 17 aprilie 2023 | 00:00 271

Oana Roman și Marius Elisei pare că se înțeleg din ce în ce mai bine! După un scandal de proporții, cei doi dau semne că ar urma să se împace. După ce a dormit la ea, fostul soț a fost alături de vedetă și în noaptea de Înviere, când s-a asigurat că are la dispoziție tot ce își dorește.

Marius Elisei, alaturi de Oana Roman si in noaptea de inviere

Dacă în urmă cu câteva luni își aruncau replici dure pe rețelele de socializare și încercau să se atace prin diferite moduri, se pare că noaptea de Înviere i-a adus împreună, pentru a doua zi consecutiv, pe Oana Roman și Marius Elisei. Fostul soț al vedetei a fost alături de ea, asta după ce în urmă cu o zi le-a mărturisit fanilor că a avut grijă de ea și i-a adus medicamente.

Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună în noaptea de Înviere

Chiar dacă trece prin momente dificile din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă în această perioadă, Oana Roman și-a petrecut noaptea de Înviere cu liniște în suflet, dar și oamenii pe care și-i i-a dorit aproape. Dincolo de ajutorul pe care l-a primit din partea prietenilor care au surprins-o cu preparate tradiționale, vedeta s-a putut bucura și de prezența fostului ei soț în casa ei.

Vedeta le-a mărturisit fanilor de pe Instagram că Marius Elisei a luat-o pe Isa și au mers împreună la slujba de Inviere, iar ea i-a așteptat acasă. Cei doi s-au întors și i-au adus și Oanei lumină, fapt care a făcut-o să uite de problemele de sănătate pe care le are în aceste momente. De asemenea, a spus și că a umărit slujba de acasă.

”E prima oară în viața mea când nu merg la sluba de Înviere! Aștept să primesc lumina. M-am uitat la televizor și ca de fiecare dată m-au trecut fiorii. Isa a fost cu Marius la slujba de Înviere și mi-au adus Lumină.”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Fostul soț este alături de ea în continuare

Fanii sunt confuzi de ceea ce se întâmplă în aceste momente, având în vedere că Oana Roman și Marius Elisei pare că au pus punct certurilor, dar au și uitat de ele. Marius Elisei era revoltat pe fosta soție și spunea că nu vrea să mai audă de ea, dar și că a făcut-o mamă fără să merite acest lucru.

Ei bine, pare că lucrurile s-au schimbat acum, deoarece a ales să fie alături de ea după ce s-a îmbolnăvit. Oana Roman a fost infectată cu coronavirus, iar fostul soț a mers la ea acasă, i-a cumpărat medicamente și a acceptat să doarmă în casa ei, dar pe canapea, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303