REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
19.9° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Marius Elisei, noi detalii despre iubita lui. Esta mai mare cu 10 ani: „Căsătoria este doar un act”

Marius Elisei, noi detalii despre iubita lui. Esta mai mare cu 10 ani: „Căsătoria este doar un act”

A.F. 28 septembrie 2023 | 00:00 535

Marius Elisei a făcut o serie de declarații despre femeia cu care își împarte viața de mai bine de trei săptămâni. Fostul soț al Oanei Roman a mărturisit că iubește din nou și este mai fericit ca niciodată. Isabela, fiica lui a fost cea care a aflat prima că tatăl ei are o nouă relație, veste pe care i-a dat-o ulterior mamei sale. 

Marius Elisei, noi detalii despre iubita lui. Esta mai mare cu 10 ani: „Casatoria este doar un act”Marius Elisei

Începând cu data de 6 septembrie a acestui an, Marius Elisei a început o nouă relație alături de o femeie a cărei identitate o ține departe de ochii lumii. A dezvăluit doar faptul că iubita lui este mai mare cu 10 ani și lucrează în domeniul medical. 

Marius Elisei: „Ea este foarte calmă și iubește copiii”

Cu ocazia zilei lui de naștere, Marius Elisei a publicat în social media o imagine cu mâna Isabelei și a iubitei sale, fără a-i dezvălui însă identitatea. Prezent în cadrul unei emisiuni, fostul soț al Oanei Roman a vorbit despre momentul în care a cunoscut-o pe femeia alături de care trăiește acum, dar și cât de mult i s-a schimbat viața în ultimul timp. 

 „Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc până acum. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Suntem împreună de pe 6 septembrie.

În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atâtea lucruri. Oana nu știe de la mine, stie de la Isabela. Ea este foarte calmă și iubește copiii. Ea lucrează în cadru medical.”, a declarat Marius Elisei, la Xtra Night Show.

„Ea are 40 de ani, eu am 30” 

Istoria se repetă pentru Marius Elisei: dacă în relația cu Oana ea a fost mai mare decât el, mărturisește că și în relația de acum există o diferență de vârstă de 10 ani. 

„Atât eu am avut o viață tumultoasă. O protejez. Ea are 40 de ani, eu am 30. Nu, nu a mai fost căsătorită. Căsătoria este doar un act, însă nu se știe niciodată. Ce câștigi sau ce pierzi pe chestia asta? Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi.”, a mai spus Marius Elisei, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fwte mariusica si o capra de lemn !
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768