REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
19° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Marius Elisei, o nouă reacție după schimbul de replici dure cu Oana Roman

Marius Elisei, o nouă reacție după schimbul de replici dure cu Oana Roman

Valentina CAMARA 10 februarie 2023 | 00:00 716

După schimbul de replici dure pe care l-a avut prin intermediul rețelelor de socializare cu fosta sa soție, Marius Elisei a avut o nouă reacție în urmă cu doar câteva minute. Fostul soț al vedetei a răspuns criticilor pe care le-a primit în mediul online, după ce a făcut câteva comentarii la adresa mamei fetiței lui.

Marius Elisei, o noua reactie dupa schimbul de replici dure cu Oana Roman

De când Oana Roman a anunțat că a decis să se despartă de Marius Elisei, între cei doi a început o ceartă care pare departe de final. Cei doi foști soți își aruncă săgeți prin intermediul rețelelor de socializare și, imediat ce unul dintre ei spune ceva, celălalt reacționează și dă replica.

În urmă cu doar câteva momente, Marius Elisei a avut o nouă reacție după schimbul de replici dure pe care l-a avut cu Oana Roman prin intermediul rețelelor de socializare.

”Am observat aseară că foarte multă lume și-a dat cu părerea și chiar și-a dat cu părerea într-un mod care nici ei nu cred că știu de ce au făcut-o dar mă rog, este alegerea fiecăruia. Atâtea jigniri și atâtea critici mi s-au adus aseară pentru cum am putut să fac un lucru sau un gest... pot spune că nu m-ați atacat în niciun fel prin vorbele pe care mi le-ați adus pentru că eu timp de 10 ani cu asta am fost învățat, așa că jignirile voastre nu sunt un lucru nou. Sunt atât de bine și sunt atât de fericit și îi mulțumesc.”, a spus Marius Elisei pe InstaStories.

După ce au ajuns la concluzia că cel mai bine le-ar fi despărțiți, cei doi foști soți par să început un război al declarațiilor, care pare să fie departe de final.

Oana Roman susține că fiica ei, Isabela, plânge de dorul tatălui

Aseară, Oana Roman a dezvăluit că fiica ei, Isabela, plânge de dorul tatălui ei. Vedeta a și făcut publice câteva mesaje pe care i le-a trimis fostului ei soț.

''Având în vedere că fostul meu soț mi-a dat block peste tot și nu îi pot comunica nimic referitor la copilul nostru. Mă obligă să-i transmit public mesajele trimise în ultima perioadă referitor la atitudinea sa vis-a-vis de Isabela. De duminică până azi am trimis următoarele mesaje.

''Ai promis ca să te vezi cu Isa. Te sună de azi dimineață în continuu și nu răspunzi. Felicitări! Ți-ai bătut joc de Isa, te-a așteptat ieri toată ziua, nici măcar nu ai răspuns la telefon. Te-am sunat de nu știu câte ori și tu spui că te bufnește râsul la declarațiile mele. Să-ți fie rușine, Isa nu merită așa bătaie de joc.

Nu ți-ai văzut copilul de peste trei săptămâni. Te sună, îți spune că vrea să te vadă. Te-a așteptat duminică toată ziua, nici măcar nu i-ai răspuns la telefon. Este inadmisibil să te porți în felul ăsta cu ea. Ea nu are nicio vină și este copilul tău și te iubește. De ce-ți bați joc de ea? E așa greu să te vezi cu ea măcar o oră? Nu să plătești, nu s-o duci dimineață la 7 la școală, nu nimic. Doar s-o vezi să petreci timp cu ea! Cât de greu poate fi?'',

Azi am venit acasă și am găsit-o pe Isa plânsă pentru că l-a sunat să-l roage măcar să o ia într-o zi de la after să petreacă un pic de timp cu el, iar el i-ar fi răspuns că trebuie să vadă cum se organizează și încă nu-i poate da un răspuns.'', a scris Oana Roman pe contul ei personal de Instagram, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt oamwni care nu stiu de ce fac copii, nu se gandesc ca acesti copii sufera in situatiile astea, ei se gandesc sa le fie lor bine aici intra atat femeile cat si barbatii
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303