REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Marius Gîrdea, director de aeroport, a provocat un accident în care și-a pierdut viața un bărbat

Marius Gîrdea, director de aeroport, a provocat un accident în care și-a pierdut viața un bărbat

Mariana MURAT 10 ianuarie 2024 | 14:35 1875

Accident cumplit în Argeș. Directorul aeroportului din Sibiu ar fi produs o tragedie, după ce a intrat cu autoturismul său într-o altă mașină, la volanul căreia se afla un bărbat. Șoferul a decedat în urma impactului, iar directorul ar fi la spital, alături de soția lui, în stare gravă.

Marius Girdea, director de aeroport, a provocat un accident in care si-a pierdut viata un barbatMarius Gîrdea

Un accident îngrozitor s-a produs în Argeș, în urmă cu câteva momente. Directorul aeroportului ar fi intrat cu mașina într-un alt autoturism, iar șoferul a murit. Cel care a produs tragedia ar fi tocmai Marius Gîrdea, directorul aeroportului din Sibiu. El și soția lui ar fi, în aceste momente, la spital.

Tragedia s-a produs pe DN7, din direcția Vâlcea, înspre Pitești. La volanul autoturismului s-ar fi aflat Marius Gîrdea și ar fi ajuns pe sensul opus de circulație al drumului. În acel moment, a lovit mașina unui alt bărbat, care circula regulamentar. Impactul i-a fost fatal bărbatului.

Șoferul a murit, în cele din urmă. Marius Gîrdea și soția lui ar fi fost duși de urgență la spital, din cauza rănilor grave pe care le-ar fi suferit. Acesta se mai afla în mașina cu încă o femeie, în vârstă de 34 de ani, din Sibiu.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 46 de ani, din județul Sibiu, care conducea un autoturism, pe DN 7, din direcția Vâlcea către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 69 de ani, din Pitești.În urma impactului, conducătorul celui de-al doilea autoturism a rămas încarcerat, pentru extragerea acestuia fiind nevoie de intervenția echipajelor specializate de pompieri. Din păcate, ulterior extragerii, acesta a fost declarat decedat. Din accident, au rezultat alte trei victime, toate din primul autoturism, respectiv, conducătorul auto, de 46 de ani, dar și două pasagere, de 42, respectiv 34 de ani, ambele din Sibiu”, a transmis poliția, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510