REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Marius Iulian Carabulea și-a dat demisia de la șefia BTT

Marius Iulian Carabulea și-a dat demisia de la șefia BTT

Andreea CONDURACHE 9 noiembrie 2023 | 00:00 2232

Marius Iulian Carabulea, fostul secretar general adjunct al Guvernului, și-a dat demisia din funcția de administrator în Consiliul de Administrația al BTT SA. Vă reamintim că Iulian Carabulea a fost numit în funcție pe 13 octombrie a.c., iar mandatul va înceta pe 2 decembrie 2023.

Marius Iulian Carabulea si-a dat demisia de la sefia BTTMarius Iulian Carabulea

Într-un raport curent depus la Bursa de Valori București, Biroul de Turism pentru Tineret SA aduce la cunoștință Adunării Generale a Acționarilor demisia lui Carabulea Marius Iulian din funcția de administrator în Consiliul de Administrație al BTT SA, conform act înregistrat sub nr. 3788/18.10.2023, și a vacantării începând cu 2 decembrie 2023.

Marius Iulian Carabulea, în vârstă de 44 de ani, a avut un trecut grandios în ceea ce privește funcțiile deținute în instituțiile statului. Carabulea a fost secretar general adjunct al Guvernului la un moment dat, în prezent secretar general adjunct la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. Este administrator la Institutul Național de Cercetare în Textile și Pielărie, a fost expert la Poșta Română, specialist Cuprumin, dar și cercetător în proiectul „Limbă, cultură și civilizație românească”, derulat de Ministerul Educației în Spania, Italia și Belgia.  

Marius Iulian Carabulea si-a dat demisia de la sefia BTTCV Marius Iulian Carabulea

Traseul lui Carabulea este de-a dreptul halucinant. A fost referent, apoi consultant parlamentar, pentru ca apoi să ajungă consilier personal al ministrului Educației și expert în comunicare și consilier cu cel mai înalt grad în Departamentul pentru Românii de Pretutindeni. Devine de aici expert la Mediu, secretar general la Ministerul Economiei, consilier la Fonduri Europene, secretar general la Turism, administrator la Compania Națională a Infrastructurii Rutiere, șef la Transelectrica și administrator la Șantierul Daewoo Mangalia. Din 2019, s-a aciuat la Ministerul Investițiilor, unde se află și în momentul de față, înainte de a fi pus administrator la BTT. 

Marius Iulian Carabulea si-a dat demisia de la sefia BTTvenituri soții Carabulea

Și soția sa, Alina Gabriela, încasează bani atât de la Ministerul Sănătății (47.438 lei în ultimul an), cât și de la Ministerul Dezvoltării (69.377 lei). La rândul său, Carabulea de la BTT a declarat pentru ultimul an un salariu de 115.860 lei de la Ministerul Investițiilor. Carabulea are un apartament în București și un Ford, iar în bănci ține 71.000 de lei și 40.000 de euro, potrivit ultimei sale declarații de avere.   

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hotz din ma-sa nascut.
2
0
Baiat deshtept,si-a dat seama ca nu merita sa rishte,fura si el ceva dar risca sa plateasca si pentru marile furaciuni ale directorilor care au fost inaintea lui si au scapat curatzi,oricum trebuie vazut ce-a avut BTT eul si cu si ce-a ramas dupa directoratul astuia caci sau mai vazut directori care dupa ca au fost numitzi au tras"un tun"in scurt timp dupa care au plecat pentru ca in Romania orice este posibil cand vorbim despre furturi din bani publici.
3
0
Nu făcea targetul din furat la Btt. Era prea putin
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016