REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Marius Mihalache și invitații săi, festin muzical în Piațeta Cazino din Mamaia

Marius Mihalache și invitații săi, festin muzical în Piațeta Cazino din Mamaia

Ana Maria LIPAN 23 august 2023 | 18:00 349

Cel de-al nouălea concert organizat de OMD Mamaia Constanța vara aceasta, i-a adus pe scena din Piațeta Cazinoului pe Marius Mihalache și invitații săi, Arabela Nicolau și Mihai Mărgineanu. Turiștii și constănțenii s-au bucurat de un spectacol live, care a inclus momente de folclor, jazz și muzică clasică, în interpretarea unică a celui mai cunoscut țambalist român

Marius Mihalache si invitatii sai, festin muzical in Piateta Cazino din Mamaia

Nu mai puțin de 15 artiști și trupe au urcat până acum pe scena amenajată în piațeta Cazinoului. În plus, spectatorii prezenți la evenimentul de weekend-ul trecut au avut ocazia de a se bucura, pe lângă recitaluri, și de un show de lumini și lasere, care au dansat pe cerul din Mamaia.

Marius Mihalache si invitatii sai, festin muzical in Piateta Cazino din Mamaia

Sâmbătă, 19 august, atenția publicului a fost preluată de Marius Mihalache, care va urca pe scenă alături de invitații săi, Arabela Nicolau și Mihai Mărgineanu. Interpreții au făcut show pe scena din piațeta Cazinoului, în acorduri de jazz, muzică clasică și nu numai. 

Marius Mihalache si invitatii sai, festin muzical in Piateta Cazino din Mamaia

Cei care nu pot fi prezenți la sfârșitul săptămânii în fața scenei din Piațeta Cazinoului se pot bucura de experiența live și online. Concertele din Mamaia sunt transmise în direct pe conturile oficiale O.M.D., de pe rețelele de socializare. Pentru mai multe informații și fotografii urmăriți paginile „Mamaia Constanța” de pe Facebook, Instagram, TikTok, Youtube și Linkedin.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016