REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° ConstanÈ›a Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.2° ConstanÈ›a Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Mark LEASING a lui Sorin ȘTEFĂNESCU are PROBLEME financiare!

Mark LEASING a lui Sorin ȘTEFĂNESCU are PROBLEME financiare!

Replica API 29 iunie 2021 | 12:12 3805

Una dintre cele mai active instituţii financiare nonbancare (IFN) din piaţa locală, SC Mark Leasing, deținută de familia afaceristului care controlează imperiul Tonis Trade, are probleme financiare. Deși cifra de afaceri, profitul și capitalurile sunt 0, societatea continuă să acorde credite clienților Tonis Trade.

Anul 2020 l-a lovit din plin pe Sorin Ștefănescu, proprietarul lanțului de magazine Tonis Trade. Dacă societatea care se ocupă cu vânzarea produselor electronice și electrocasnice a înregistrat un profit de peste 2 milioane de lei, nu același lucru putem spune despre firma care încasează ratele, Mark Leasing, controlată de același Sorin Ștefănescu. Acesta a avut cifra de afaceri 0, la fel și profitul, cât și capitalurile proprii. În aceste condiții, ne întrebăm cum mai funcționează și cum continuă să acorde produsele Tonis Trade, în rate, prin firma aflată pe 0?!

Administratorii societății sunt Florea Iulia Oana, fiica lui Ștefănescu și soția fostului consilier local PSD, Răzvan Florea, Ștefănescu Emilia Mirela și Moldoveanu Loredana Liliana. Asociați sunt Florea Iulia Oana și Dragoș Ștefănescu, cu 33 %, Ștefănescu Emilia Mirela, cu 20 % și Ștefănescu Sorin cu 14 %.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum va permiteti sa jigniti acesti nemaipomeniti "oameni de bine" ? Nu tu responsabilitati fata de societate, nu tu taxe, impozite si alt dari pentru ca nu au profit, nu au angajati, nu au nimic. Poate ca prevestesc ei ceva, dar inca nu-si dau seama. Asa sa ne ajute Dumnezeu, nu domnilor si doamnelor ? Doar suntem in Romania si inca va "apartine" dar asteptam momente mai bune sa va oferim buchetle de trandafiri voua clica si celor dimprejurul vostru. Ati dpasit oric limita, AJUNGE ! Mai este putin si vine timpul celor NELGIUITI.
0
0
Omul chiar a ajutat multe persoane cu venituri modeste sa-si achizitioneze in conditii decente produsele dorite.Multumim domnule Stefanescu, de gunoaie ca john si Beni se ocupa Polaris
1
0
la tonis orice produs la reducere era cu 20 % mai scump decat in alte magazine de profil.
3
0
ba voi vorbiti serios ma asta e evreu ?
3
0
Cel mai mare japcangiu si tepar evreu asta basit
9
1

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365