REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Mărturia „eroului de la Crevedia”, paramedicul care s-a întors la locul exploziei să-și salveze colegii

Mărturia „eroului de la Crevedia”, paramedicul care s-a întors la locul exploziei să-și salveze colegii

Ana Maria LIPAN 30 august 2023 | 09:30 620

Salvatorii care au înfruntat exploziile de la depozitul GPL din Crevedia povestesc prin ce au trecut. Paramedicul SMURD filmat în timp ce se întoarce pentru a-și scoate colegii din flăcări spune, într-un interviu pentru Digi24.ro, că avea emoții, dar și le-a învins pentru că era în misiune.

Marturia „eroului de la Crevedia”, paramedicul care s-a intors la locul exploziei sa-si salveze colegii

„Bă, băieţii noştri, bă! Bă, toţi ai noştri sunt acolo!”, spune Andrei George Tudor, în timp ce pornește spre locul celei de-a doua explozii, în care zeci de pompieri au fost răniți. Imaginile au fost înregistrate în seara exploziilor devastatoare de la Crevedia. Acum, el povestește ce a simțit când și-a văzut colegii răniți.

Marturia „eroului de la Crevedia”, paramedicul care s-a intors la locul exploziei sa-si salveze colegii

„Eram paramedic în seara aceea. Simțeam cu orice preț că trebuie să îi ajut. Era o situație destul de disperată. Strigau oamenii după ajutor. Am încercat pe cât posibil să îi ajutăm în fel și chip”, a povestit la Digi24 Tudor, care este sergent major al Detașamentului de Pompieri „Mihai Vodă”. „M-au cuprins foarte mult emoțiile, văzând foarte multă rănită, multă lume care venea din focar, avea nevoie de ajutorul nostru”, a adăugat el. 2 oameni au murit și 56 au fost răniți în explozia devastatoare de sâmbătă seara, din Crevedia. Mare parte dintre aceștia sunt pompieri care interveneau pentru stingerea incendiului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016