REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Mărturia cutremurătoare a bărbatului care a găsit-o pe tânăra violată și omorâtă în Mangalia

Mărturia cutremurătoare a bărbatului care a găsit-o pe tânăra violată și omorâtă în Mangalia

Victor ROTARU 6 august 2023 | 13:42 7245

Pescarul care a găsit-o pe tânăra moartă duminică dimineaţa în parcul din Mangalia spune că a avut un şoc, crezând mai întâi că ar fi vorba despre un câine. Cu toate că inițial s-a crezut că ar fi fost vorba despre o minoră de 12 ani, ulterior oamenii legii au transmis că este vorba despre o tânără de 18 ani, din Vaslui.

Marturia cutremuratoare a barbatului care a gasit-o pe tanara  violata si omorata in Mangalia

O fată a fost găsită moartă într-un parc din Mangalia, însă poliţiştii nu au reuşit deocamdată să o identifice.

"Mergeam la pescuit, pe întuneric, 5:15 era ceasul. Ea era sub bancă, pusă acolo ghemuită. Am crezut că e un câine şi când am pus mâna, am văzut că e o persoană fizică. Nu mai respira, avea până în 15 ani. Era mutilată, nu i se cunoştea faţa. Am avut un şoc foarte mare. A fost adusă aici cred", a spus pescarul care a găsit cadavrul tinerei duminică dimineaţa.

Oamenii care locuiesc în zona parcului din Mangalia spun că nu au auzit ţipete în timpul nopţii, dar ei cred că trupul neînsufleţit al tinerei ar fi fost adus acolo. Martorii spun că fata avea faţa desfigurată. Din primele informaţii, ar fi vorba de o tânără de circa 15-17 ani. Tânăra are urme de violență şi sânge la nas. Cadavrul fetei a fost găsit în zorii zilei sub o bancă din parc, iar tânăra este desfigurată, astfel că nu s-a putut stabili încă identitatea victimei.

Potrivit anchetatorilor, duminică, în jurul orei 05:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din oraș, se află cadavrul unei persoane.

"La data de 6 august a.c., în jurul orei 05:30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul.

În cauză cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în vederea stabilirii situației de fapt", au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Ce spun reprezentanții IPJ

”Ca urmare a sesizării din data de 6 august a.c., cu privire la faptul că o persoană de sex femeiesc a fost găsită decedată într-un parc din municipiul Mangalia, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 6 august a.c., în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul.

În cauză au fost efectuate cercetări și investigații de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Poliției municipiului Mangalia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În urma acestora, a fost stabilită identitatea persoanei vătămate, ca fiind o femeie, de 18 ani, din județul Vaslui.

Tot ca urmare a investigațiilor efectuate, a fost identificată și o persoană, de 18 ani, față de care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.” au transmis reprezentanții IPJ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da paza nu mai bântuie și ea prin parc , doar bani încasați de la stat ? Penalizați toți indivizii de la paza parcurilor de oriunde după cele doua cazuri la doar câteva zile distanță una de alta
2
0
Pt autor articol, violat ești tu în cap prosstule
2
1
Bai trotineta, tu sti ce vorbesti? Doua vasluience venite la munca, una a omorat o pe ailalta.Ce tot ii tragi cu parintii, parentingul, e vb de moldovence de 18 ani venite la munca si produs.
7
4
O fi făcut fata ceva,nu era omorâtă degeaba
4
16
Doi frustrati psihopati!Si acum 20-30 de ani,fetele care aveau in jur de 14 ani ieseau in oras cu baieti si viceversa.Problema este parentingul defectuos.Nu spui nu copilului pt ca-i stirbesti personalitatea.Niste idyoti de parinti.Pun pariu ca cel care a omorat-o se șmenuia cu niste pudra de talc
7
6
Citesc comentariile ma minunez si ma intreb cu ce sunt mai prejos cei care scriu decat criminalul, hmm...nu au omorat pe cnv, cam atat. Ba gunoaielor, indiferent ce fac minorele, sa o gasesti vinovata pe aceasta fata ca si a cautat o trebuie sa fii un jeg uman care trebuie omorat cu criminalul. Nici nu ma intereseaza daca era c***a, virgina, prostituata, etc., cum mor-tii vostri sa gasiti cauze atenuante unui CRIMINAL?!
30
3
A omorat-o tot una din Vaslui. Pelagra moldoveneasca a infestat Dobrogea.
10
11
Nu vedeți că multe fete între 11/16 ani umbla după băieți mai ales maturi etc se lasă vrăjite de bani și prosteala și ajunt in asa ceva .
12
5
Poate au desvigurat.o cainii saracul copil..aviz iubitorilor de astfel de animale
7
18
O copila... Dar chiar nu sunt camere prin Mangalia, cine a disparut etc. E plin de cluburi si bodyguarzi pe litoral. Sunt 2 drumuri care intra si ies din Mangalia.
18
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016