REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Mărturia cutremurătoare a mame tinerei ucise cu drujba. Ar fi fost însărcinată cu criminalul de 72 de ani

Mărturia cutremurătoare a mame tinerei ucise cu drujba. Ar fi fost însărcinată cu criminalul de 72 de ani

Mariana MURAT 11 decembrie 2023 | 12:23 4096

O tânără de 23 de ani a fost omorâtă cu sânge rece de tatăl șefei sale, iar acum au apărut detalii șocante despre ce s-ar fi întâmplat între ei, în trecut. După ce s-a spus că tânăra era însărcinată și din acest motiv voia să părăsească locul de muncă, s-a aflat că bărbatul care a ucis-o în urmă cu două zile, ar fi abuzat-o sexual în trecut.

Marturia cutremuratoare a mame tinerei ucise cu drujba. Ar fi fost insarcinata cu criminalul de 72 de aniIoana Beatrice- tânăra însărcinată în 4 luni

Bărbatul din București a spus că a omorât-o pe tânăra de 23 de ani deoarece o suspecta că ar fi furat din gestiune. Însă, ulterior s-a spus că ar fi fost îndrăgostit de ea, iar tânăra ar fi fost însărcinată și ar fi vrut să plece de la locul de muncă. Astfel, între cei doi a început un scandal uriaș, iar el a omorât-o folosind un cuțit și o drujbă.

Tânăra de 23 de ani i-ar fi spus soacrei sale, în urmă cu mai mult timp, că a fost abuzată sexual în garsoniera lui, de cel care i-a devenit, ulterior, călău.

Acesta le-a spus anchetatorilor că nu regretă ce a făcut. Mai mult, a fost foarte discret în dezvăluiri, spunând că adevăratul motiv al crimei îl vor ști doar el și tânăra pe care a ucis-o. În aceste momente, anchetatorii iau în calcul ca bebelușul cu care era însărcinată să fi fost al criminalului, conform spynews.ro.

Mama tinerei susține că este vorba despre o crimă din gelozie și că bărbatul a dat afară toate angajatele sale pentru a rămâne singur cu femeia. Crima a avut loc în momentul în care aceasta i-a spus că vrea să plece în Italia pentru a naște.

”Sora mea și familia mea, toți cei apropiați, nu m-au lăsat să intru să o recunosc eu. Motivul este pentru a mă proteja pe mine de a nu o vedea. Fata mea, când a fost scoasă de la morgă, de la INML... Am început să țip, să plâng acolo, fiindcă fata mea nu mai era. Era jumate din ceea ce era.

Ea cântărea în jur de 70 de kg cu sarcina cu tot. Eu când am văzut când a ieșit acoperită, bineînțeles, nu știu dacă mai avea 40 de kg.

Sunt sigură că alți complici nu au fost. A fost el. A avut anumite propuneri pe care fata mea i le-a refuzat. Fata mea nu s-a dus la nicio garsonieră, la niciun apartament. Nu există așa ceva”, a mărturisit mama tinerei însărcinată, ucisă de patron.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost ridicat de familie în această dimineață și urmează să fie depus la o biserică, acolo unde va rămâne până marți, iar ulterior urmează să aibă loc înmormântarea, conform antena3.ro.

Reamintim faptul că în data de 07.12.2023, în intervalul orar 09.29 – 09.38, aflându-se în interiorul unui magazin alimentar din mun. București, sector 3, inculpatul, un bărbat de 72 de ani, i-a aplicat victimei, angajată a magazinului, în vârstă de 23 de ani, însărcinată în 4 luni, mai multe lovituri de cuțit, provocându-i multiple plăgi înjunghiate în diferite zone ale corpului, iar prin folosirea unei drujbe i-a provocat mai multe plăgi tăiate în regiunea cervicală, acte de violență care au provocat decesul victimei.

Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri.

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
și nu se poate face ADN-ul la făt? stabiliți cine era tatăl, și apoi aflați adevărul, după teste criminalul nu mai poate nega
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016