REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.3° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
29.3° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Mărturia şocantă a patronului care şi-a ucis angajata însărcinată. „Recunosc fapta și nu o regret"

Mărturia şocantă a patronului care şi-a ucis angajata însărcinată. „Recunosc fapta și nu o regret"

Mariana MURAT 29 februarie 2024 | 15:01 2674

Avem mărturia exclusivă a patronului de magazin din Bucureşti, acuzat de uciderea tinerei vânzătoare, care era şi însărcinată. Acesta le-a declarat anchetatorilor că nu regretă ce a făcut şi că recunoaşte totul.

Marturia socanta a patronului care si-a ucis angajata insarcinata. „Recunosc fapta si nu o regret'Tânăra ucisă și patronul acuzat de omor 

În tot acest timp, familia victimei se teme că bărbatul arestat pentru crimă ar putea să scape de condamnare fiindcă ar putea simula o boală psihică.

"Eu recunosc... Recunosc fapta, sunt responsabil pentru ea, dar nu doresc să dau nicio declaraţie. Recunosc fapta, atât. Asta e singura declaraţie, recunosc fapta şi nu o regret. O recunosc şi nu o regret. Nu mai insistaţi. Încep să am repulsie faţă de dumneavoastră, insistaţi prea mult de când am venit aici, mă pisaţi cu întrebări, v-am spus, rămâne între mine şi Dumnezeu, nu vă supăraţi, nu mai întrebaţi, vă rog frumos", este mărturia patronului care şi-a ucis angajata, o tânără de 23 de ani, care era însărcinată.

"La data de 07.12.2023, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor. În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt. În data de 07.12.2023, în intervalul orar 09.29 – 09.38, aflându-se în interiorul unui magazin alimentar din mun. București, sector 3, inculpatul, un barbat de 72 de ani, i-a aplicat victimei, angajată a magazinului, în vârstă de 23 de ani, mai multe lovituri de cuțit, provocându-i multiple plăgi înjunghiate în diferite zone ale corpului, iar prin folosirea unei drujbe i-a provocat mai multe plăgi tăiate în regiunea cervicală, acte de violență care au provocat decesul victimei", preciza, la vremea respectivă, Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Reamintim faptul că  bărbatul din București a spus că a omorât-o pe tânăra de 23 de ani deoarece o suspecta că ar fi furat din gestiune. Însă, ulterior s-a spus că ar fi fost îndrăgostit de ea, iar tânăra ar fi fost însărcinată și ar fi vrut să plece de la locul de muncă. Astfel, între cei doi a început un scandal uriaș, iar el a omorât-o folosind un cuțit și o drujbă.

Tânăra de 23 de ani i-ar fi spus soacrei sale, în urmă cu mai mult timp, că a fost abuzată sexual în garsoniera lui, de cel care i-a devenit, ulterior, călău.

Acesta le-a spus anchetatorilor că nu regretă ce a făcut. Mai mult, a fost foarte discret în dezvăluiri, spunând că adevăratul motiv al crimei îl vor ști doar el și tânăra pe care a ucis-o. În aceste momente, anchetatorii iau în calcul ca bebelușul cu care era însărcinată să fi fost al criminalului.

Bărbatul de 72 de ani din Bucureşti care s-a prezentat la Poliţie pentru a anunţa că a ucis-o pe angajata fiicei sale a folosit un cuţit, dar şi o drujbă. Incidentul a durat mai puţin de zece minute, însă victima a suferit multiple plăgi pe tot corpul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt cazuri in care pedeapsa cu moartea ar trebui reintrodusa,cum este crima asta comisa cu drujba ca in filmele de groaza sau criminali in serie care pana sa fie prinshi comit mai multe crime,daca pedeapsa nu este atunci totzi ashtia cu porniri criminale daca li se pune lor pata pe cineva ii omoara toata familia aluia tocmai pentru ca ei shtiu ca ei nu vor plati cu viatza indiferent cate crime comit.
13
3
oare nu poarta si ea o mica particica de vina bestia e bestie dar trebue sa te feresti de ea
4
13
Rămâne între tine și Satana, 1000 de ani în focul iadului, hodorogule !
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712