REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Mărturia tatălui Sharei, eleva care a murit drogată în casa unui tânăr cunoscut online

Mărturia tatălui Sharei, eleva care a murit drogată în casa unui tânăr cunoscut online

A.F. 3 august 2023 | 17:35 4069

Tatăl Sharei, eleva din Bucureşti moartă într-o casă din Dumbrava Roşie, după ce a fost drogată şi abuzată de un tânăr cunoscut pe internet, a povestit cu ochii în lacrimi cum a fost sunat, în noaptea tragediei, şi anunţat că fiica lui s-a stins din viaţă.

Marturia tatalui Sharei, eleva care a murit drogata in casa unui tanar cunoscut online

"Mi-au luat singurul copil. Cum poţi să mai trăieşti? Cum se poate să mai faci ceva de cum încolo?", aşa şi-a început mărturia, cu ochii în lacrimi, tatăl elevei de 16 ani din Bucureşti, care şi-a pierdut viaţa în casa unui tânăr de 19 de ani din Dumbrava Roşie, judeţul Neamţ, după ce ar fi consumat droguri şi ar fi întreţinut relaţii intime.

"A zis că urmează să îşi facă şi ea un duş şi se culcă şi ea. Asta ne-a spus copilul. După care noi am stat liniştiţi, am dormit ca orice oameni şi am primit un telefon de la Inspectoratul de Urgenţă (n.r. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă). Domnul Ionăşchiţă, aveţi o fată, Ionăşchiţă Shara, la Piatra Neamţ, luaţi un loc, staţi jos.

Copilul dumneavoastră este mort! La 03.13 am primit apelul. Domnul de la ISU, l-am întrebat, cum, ce s-a întâmplat şi a zis: fetiţa era acasă la prietenul ei şi i s-a făcut rău, a pornit o hemoragie şi nu a mai putut fi resuscitată.

Eu personal nu ştiam, dar soţia mea ştia că vorbeşte prin intermediul internetului cu un băiat din Piatra Neamţ. Nu ne-a spus şi nici nu ne-a comunicat când a plecat că o să se întâlnească cu el. Noi nu ne-am făcut niciun fel de probleme pentru că ştiam că este cu prietena ei cea mai bună şi ştiam că sunt nedespărţite, deci n-am avut nici cel mai mic semn de suspiciune. Am aflat că a fost preluată de la gară de acest băiat, în jurul orei 21.00, şi după aia au plecat cu maşina băiatului.

Marturia tatalui Sharei, eleva care a murit drogata in casa unui tanar cunoscut online

Se aflau în locuinţă la momentul respectiv. Din câte am înţeles, mama băiatului ar fi chemat şi ambulanţa. Insuficienţă cardio-respiraorie acută şi intoxicaţie cu metcatinonă, nu ştiu dacă am pronunţat corect. Astea sunt droguri sintetice. Ce aş mai putea să adaug, mama băiatului mi-ar fi reproşat în momentul întâlnirii că fetiţa mea a venit cu droguri la ea, ceea ce nu este adevărat absolut deloc. Eu suspectez faptul că i-au fost administrate substanţele şi ori a fost doza foarte mare, ori i s-au admnistrat în mod repetat. Mama băiatului, în primă fază, a încercat să acopere acest aspect susţinând că fetiţa mea a fost acolo pentru a întreţine relaţii sexuale cu acest băiat, lucru care nu este adevărat pentru că erau la prima întâlnire. Copilul meu era domnişoară şi nu s-ar fi pus vreodată problema pentru aşa ceva. Bineînţeles (n.r. că a fost violată), asta susţin. Nu am încă informaţii certe, dar eu cred că a fost abuzată", a declarat Nicolae Ionăşchiţă, scrie antena3.ro.

Tragedia s-a produs în noaptea de duminică spre luni (30 spre 31 iulie 2023), atunci când eleva a mers în casa tânărului din Dumbrava Roşie. Nu se cunosc detalii despre ce s-a întâmplat în casă, însă cert este că în jurul orei 01.20 tânărul şi-a sunat mama şi a anunţat-o că fata din Bucureşti sângerează puternic şi este inconştientă. Astfel, mama tânărului a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutorul unui echipaj medical.

Marturia tatalui Sharei, eleva care a murit drogata in casa unui tanar cunoscut online

Echipajul medical sosit în casa din Dumbrava Roşie a constatat că eleva avea hemoragie puternică în zona genitală, iar ulterior, în urma necropsiei, expertiză care a stabilit cauza morţii, medicii au descoperit că tânăra prezenta ruptură de vagin. Mai mult, jurnaliştii din Neamţ spun că elevul ar fi declarat, atunci când a fost audiat de poliţişti, că hemoragia ar fi survenit în timpul unui act sexual când, la un moment dat, tânăra şi-ar fi pierdut cunoştinţa, a început să tremure puternic şi apoi a murit.

Tot la necropsie, medicii legişti au descoperit, în urma testelor toxicologice, că eleva de 16 ani avea droguri în sânge, respectiv o intoxicaţie cu metcatinonă, un drog sintetic folosit ca alternativă la metamfetamină, cunoscut şi sub numele de efedronă.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Parlamentari,politisti si judecatori sunt vinovati pentru situatia asta grava in care a ajuns Romania din cauza traficantilor de droguri,primi pentru ca nu au dat legi mai aspre care sa opreasca cresterea fenomului,politisti care parca nu exista singuri traficanti prinsi fiind concurenti traficantilor protejati tocmai de politisti, politicieni sau altzi romani speciali si judecatori sunt vinovati pentru ca le dau traficantilor pedeapsa cea mai mica prevazuta de lege,lege care oricum este foarte ingaduitoare cu infractori de toate felurile.
0
0
Poti sa-ti cresti copilul super exemplar.Merge linistit pe strada si intra un drogalau cu masina pe trotuar si-l omoara!Eu sunt in asentiment cu drogu.L-as decapita
4
0
drogurile in societatea romaneasca au ajuns ceva normal , tineretul din ziua de azi nu mai are respect , scoala a ajuns teatru de razboi , copii sunt scapati de sub control de mici , e clar fata a fost violata e si vina ei ca s a dus la ala acasa care din ce se vede clar consuma droguri la fata de drogat care o are , ce sa zic nu e a buna cu societatea din ziua de azi , sunt stricati toti de mici , tatuati , cu inele in nas fara viitor , vom avea mari probleme in viitor cu acesti copii .
3
2
Scopul tau in viata ar trebui sa fie educatia corecta a copilului , iar severitatea trebuie aplicata ori de cate ori este necesar ! Nu trebuie sa te gandesti la razbunarea de dupa.... Defapt , daca stau bine si ma gandesc....acesti copii sunt crescuti de generatiile care au copilarit de dupa lovitura de stat din 89 , atunci cand le-au intrat in cap drepturile si libertatile aberante...ce pretentii sa mai ai !?
2
3
Se pare ca fetitza nu prea mai era fetitza de mult! Daca a plecat de la Bucuresti la Piatra Neamt cu acceptul parintilor, inseamna ca si parintii acesteia au o vina. Numai parinte sa nu fi in ziua de azi! Complicat!
7
4
Ce poate sa spuna tacsu'...copila mea era fecioara Maria, sfanta intre sfinte ! Cum poti ba sa dormi linistit !? Cand copila iti este plecata intr-un alt oras , cu ''cea mai buna prietena ''....chiar sa fi fost reala povestea pustoaicei , nu lasi doua copile de 16 ani sa plece singure intr-un alt oras !!! Cei care au comentat si au spus ca-i normal sa-ti lasi odrasla la plimbare ''putina libertate ''....vor regreta amarnic ! Sau dus vremurile alea bune , in care predomina respectul si bunul simt !
8
4
Din surse sigure baietasul a fost arestat cu inca doi prietenari.Au gasit gaborii cateva sute de grame de canabis si scule de cantarit la el acasa.Plus ca mai era si consumator,dupa spusele prietenilor lui.Posibil ca fata sa fi fost drogata ca sa o violeze.Asta si cu ceilalti doi merita decapitati.Eu as face din asta scopul meu in viata,daca as fi tatal fetei.
15
0
Mare pacat, un copil, s-au chinuit parintii sa o creasca si dealerii au ucis-o… Presupun ca vroiau sa profite de ea
7
0
Ce fata de psiho are baiatu’…Clasica poveste cu mami care stie ca fata vb cu un don juan dar nu-i spune tatalui,ca el e prea dur si nu mai stie cum e sa fii tanar.Tocmai de asta ar trebui sa stie,pt ca e barbat si stie cum gandesc baietii.Cand eram tinerel,pe toate mamele gagicilor le pacaleam,ba c-o floare,ba c-o ciocolata.Pana cand le babardeam odraslele.Cu tatii era mai dificil,ca stiau ce vreau
9
2
In primul rand nu va lasati copiii sa plece singuri la sute de kilometri de casa,la varsta asta.Libertatea,cum spunea cineva de mai jos,poate sa o aiba in orasul natal.Mama copilului stia ca ea vb cu unul din PN si nu i-a spus lu’ tat’su cand fiica a plecat chiar in orasul ala.Era la mintea cocosului ca se va vedea cu Fat Frumos,odata ajunsa acolo.Maine pot sa-mi fac si eu cont pe net si sa vb cu fete tinere,spunand ca am 20 de ani,cand de fapt eu am dublu.Exemple de astea sunt in toata lumea. Deci,parinti,tineti-va copiii aproape si nu uitati ca lumea poate fi si un loc plin de rautate.
14
2
Faceti educatie in scoli, invatati tineretul ce e bun si ce nu este, sinteticele si chimicalele omoară. Nu vedeti ca este imposibil sa mai opresti fenomenul cu drogurile? Ce se întâmpla acum 20-30 ani prin Germania, Olanda… Etc se intampla la noi…
14
0
minora umbla noptile, se calarea, se droga si pe parinti nu-i interesa. nu toti adultii sunt facuti sa fie parinti.
9
13
Părinți care îi doare la salam că,copii lor sunt la ciocane,că se droghează și alte golanii...
9
10
Cei care se grabesc cu concluziile au probleme cu capul sau poate e doar boala nationala - lipsa de educatie; este clar ca trebuie facuta o ancheta serioasa si aflate detalii despre fata, baiat si familiile lor; greu de spus daca politia si procuratura noastra sunt in stare de asa ceva; prima impresie este evident ca tatal are dreptate; cei care o acuza pe fata gresesc; multe fete sunt foarte receptive la varsta asta chiar si la tineri mai putin cunoscuti; e in natura umana si e normal; cei care isi bat joc de asta au probleme mari; protejarea excesiva nu cred ca ajuta; la 16 ani trebuie sa aiba ceva libertate; tatal nu a gresit cu nimic
6
14
Daca tineretul are ca exemple tot felul de cacaturi umanoide prezentate pe toate mediile ca vedete,daca educatia se limiteaza la cat se poate copia in scoala,avem generatii de degenerati. Fata a intrat ca un copil in cusca cu giboni. Asa zisa socializare ,adica niste labareli pe net,face ca oamenii sa fie de fapt mai insingurati si mai vulnerabili decat oricand in istoria omului. Lipseste dialugul real,atasamentele adevarate, empatia umana. Ne miram de crimele soldatilor in razboi,cand avem odiosi aici,in timp de pace. Mintile tinerilor dar si ale celorlalti s-au stricat rau de tot. Si da,de ce nu sunt executati traficantii de droguri si de carne vie? Astia chiar nu pot fi reeducati si trebuiesc extirpati din societate,ca tumorile din organism.
22
2
Deci ea a murit drogata in urma violului salbatic la care a fost supusa dar in tot articolul e abia mentionata partea asta. Si astia cu "bagaboanta asta" vai de capu vostru de primate.
22
2
tatal fetei dupa cum scrie in acest articol spune ca a stat linistit stiind ca fata lui este cu cea mai buna prietena a ei, pai chiar si asa, sa lasi un copil de 16 ani sa plece undeva departe arata ce fel de parinte este, acum degeaba se lamenteaza este si el vinovat.
14
11
Drogurile nu sunt bune pentru organismul uman!
12
5
Cui plm ii pasa de bagaboanta asta?
10
25
Ar trebui implicata mama băiatului, pentru ca a văzut ce se intimpla în casa ei cu un minor și chiar prietena fetei, pentru ca știa de la fata ce vrea sa facă și nu i-a anunțat parintii.
17
2
Corva drogata
7
22
Arestata si harka batrana masa, care ranjea fasolele cand fiisu drogangiu o viola ! E incredibil ce se intampla.
27
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016