REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Mărturii șocante ale victimelor lui Bivolaru. „Gurul“ tundea la chelie fetele nesupuse

Mărturii șocante ale victimelor lui Bivolaru. „Gurul“ tundea la chelie fetele nesupuse

A.F. 3 decembrie 2023 | 17:34 2834

Mărturii șocante din interiorul sectelor MISA acolo unde mii de tineri erau ademeniți. Gregorian Bivolaru este acuzat că aplica tratamente inumane membrilor care nu se supuneau regulilor lui. Una dintre tinere a povestit anchetatorilor că Bivolaru tundea la chelie fetele nesupuse și le punea să mănânce tămâie. 

Marturii socante ale victimelor lui Bivolaru. „Gurul“ tundea la chelie fetele nesupuse Gregorian Bivolaru

Mărturiile făcute de unii dintre cei care au făcut parte din sectă sunt însă halucinante. 

„Dacă nu-i plăcea ceva la una dintre fete sau sucul nu era prea dulce, fata era tunsă la chelie. (…) Vorba lui Bivolaru față de mine era: «Integrează-te odată!». Adică să mă adaptez regulilor lui, adică să le ascult.(...) Bivolaru mă punea să mănânc tămâie, spunând că și asta duce la curățirea spirituală”, a declarat una dintre victime. 

Femeia le-a spus anchetatorilor că a renunțat la yoga din cauza acestor tratamente la care a fost supusă de către Gregorian Bivolaru, dar și pentru că ea nu putea adera la practici de genul orgiilor sexuale sau al sexului pe morminte.

Gregorian Bivolaru a fost arestat preventiv în Franța în uriașa anchetă în care este acuzat pentru răpire, viol, trafic de persoane și abuzuri sexuale. Din rețeaua de prădători sexuali mai fac parte și alte 14 persoane care sunt cercetate penal de procurorii francezi. Grupul de anchetă a descoperit o întreagă sectă care ar fi funcționat după rețeta MISA. Erau racolate adepte care apoi erau sechestrate și folosite pentru relații sexuale.

Video:

Deși mișcarea se prezenta ca fiind axată pe practicarea de yoga tantrică, cei din spatele ei sunt acuzați că ascundeau de fapt o sectă care practica violența sexuală pe scară largă, scrie realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca dadea femei la produs la nomenclaturisti si cand a crescut tariful l au facut.
0
0
Guru care âşi rupe curu frumuşel.
2
0
ba da nu s-a gasit unul cu nevasta, fiica, prietena in MISA sa vina sa-i taie madularu lui bivolaru cu foarfecele de gradinarit si sa puna astfel capat existentei acestei secte.
6
0
ma intreb si eu asa, oare ce a gandit Adrian Nastase de s-a rasculta impotriva MISA, caci doar el a dat undă verde la arestari impotriva MISA, si apoi ca razbunare acestia s-au aruncat pe Adrian Nastase, ca s-a ajuns la arestarea lui, acesta ajungand in situatia de a se impusca, a avut o tentativa de suicid.Adunătura asta numita MISA nu se limiteaza doar la orgii, si nu doar Monica Macovei sau judecatoarea p0rno erau adeptele acestei secte, e ceva mai mult de atat, cred ca sunt o mare putere in tara asta, si o mare amenintare, si doar/numai Adrian Nastase a avut curajul sa lupte impotriva lor.
5
4
La cat material proaspat de maciuca le-a dat gunoiul asta burtosilor si ciorbarilor, ma mir ca il mai intreaba cineva de sanatate si azi. Nici el nu stie cate mii de avorturi ii stau in spate.
5
0
Chiar nu s-a gasit un tata care sa-l sechestreze pe bizonul asta si sa-l violeze vreo luna non stop iar mai apoi sa-l castreze?
9
0
bataie de joc, violuri si sechestrare uneori si afacere murdara decat orgii consimtite; a avut si la noi un dosar cu fapte grave ca cele din franta dar din motive necunoscute a fost tergiversat 17 ani si inchis iar bivolaru a obtinut de la o instanta din sibu o decizie de despagubiri de 50.000 de euro de la statul roman si acolitii lui la fel se pare; un individ periculos care la noi si-a facut de cap sub protectia autoritatilor multi ani in anii 90 pana prin 2004 cand a fost inculpat si condamnat in mod ridicol si dubios doar ptr sex cu o minora
10
0
Hai să dăm cărțile pe față, MISA nu era decât altceva decât un loc pentru orgii sub umbrela yoga ului, toată lumea se ducea acolo știind chestiile astea dar pentru ca încă sunt multe prejudecati( mai ales în anii 90), a luat naștere MISA, la care trebuia să primești o oarecare invitație și să plătești o taxă măricică să fii membru
9
0
Minciuni
0
14
jigarit de om. Cu siguranta plasa fetite naive sau drogate pentru oficialitati. Altfel, cum a rezistat atatia zeci de ani?
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510