REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Mărturiile cutremurătoare ale mamei copilei ARSĂ de vie într-o rulotă, în Mamaia! VIDEO

Mărturiile cutremurătoare ale mamei copilei ARSĂ de vie într-o rulotă, în Mamaia! VIDEO

Replica API 10 februarie 2022 | 00:32 11534

În urmă cu mai bine de 4 ani, o tragedie avea să aibă loc în Mamaia, în zona hotelului Turist. O rulotă în care se aflau doi adulți și copiii lor, o fetiță de 6, și un băiețel de 7 ani, a fost cuprinsă de flăcări. Micuța a ars de vie, fiind găsită de pompieri carbonizată, iar mama și tatăl au suferit arsuri grave pe corp. Fratele copilei a scăpat fără arsuri Șapte zile mai târziu s-a stins din viață și capul familiei. Astăzi, femeia a retrăit momentele care i-au schimbat viața și a făcut mărturisiri cutremurătoare din ziua fatidică de septembrie. Precizăm că Ramona Crăciunescu este concurentă Survivor, în echipa Războinicilor, și luptă să ducă acasă, la fiul ei, trofeul.

Ramona Crăciunescu și fetița arsă de vie

După tragedia de la începutul lunii septembrie, a anului 2017, au apărut imediat primele ipoteze. Sursele Replica declarau, la acea vreme, că tatăl copilei de 6 ani care a ars de vie ar fi încurcat bidoanele de apă și benzină, iar în timp ce se afla la aragaz, a luat din greșeală sticla de benzină și a turnat-o pe foc. În acel moment, picături de benzină au ajuns atât pe hainele bărbatului, cât și pe cele ale fiicei aflate în imediata apropiere.

imagine de la locul tragediei, din septembrie 2017

Hainele omului au fost cuprinse de flăcări, aragazul s-a aprins instant, iar totul s-a transformat în tragedie. Fetița a rămas captivă în rulota cuprinsă de flăcări, tatăl a suferit arsuri pe 90% din suprafața corpului, mama a fost și ea rănită, având 25% arsuri pe suprafața corpului. Fratele fetiței, în vârstă de 7 ani, a scăpat fără arsuri, din fericire.

Mărturii cutremurătoare, la 4 ani de la tragedie

Și astăzi se văd cicatricile de pe corpul mamei, pe numele ei Ramona Crăciunescu, însă la fel de bine se văd și cicatricile din suflet. Concurentă la Survivior, din Republica Dominicană, acolo unde se luptă pentru a câștiga trofeul, Ramona a făcut mărturisiri cutremurătoare despre tragedia care a marcat-o fizic și psihic.

Avea șase ani (fetița ei, Sofia) când am avut accidentul. Eram într-un weekend la mare, eu, iubitul și copiii. Eram parcați cu rulota. Am observat o lumină foarte puternică, iar atunci când am ieșit din baie luase foc toată rulota. Am încercat să sting incendiul dar am luat foc instant, pe mână. Am încercat să sting focul, m-m tăvălit pe asfalt să pot să intru înapoi să scot fetița. Din păcate, a explodat, fiul meu era în spatele meu iubitul meu a ieșit și el din mașină, ars. În foc nu poți să intri și nu poți să reziști. Am intrat de nenumărate ori, am luat foc atât eu, cât și el, dar n-am găsit-o. Este groaznic să fii neputincios în fața focului. El a decedat la șapte zile după accident, eu am fost în comă, n-am participat la înmormântarea lor”, a spus, sfâșiată de durere, Ramona Crăciunescu, în emisiune.

Vezi mai jos mărturiile cutremurătoare ale Ramonei Crăciunescu:

Imagini de la fața locului, din septembrie 2017

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cata durere in suflet poate sa aiba femeia asta! O asa tragedie, in care sa iti moara copilul, este de neimaginat. Oricate greutati o sa intampine in viata femeia asta, nimic nu o sa se compare cu pierderea suferita. Succes, Ramona!
9
0
trebuie sa fii destul de tare sa treci prin momentele alea crunte, cred ca e foarte greu.
19
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303