REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
30.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Masa caldă la Bărăganu, servită de o firmă specializată în produse petroliere

Masa caldă la Bărăganu, servită de o firmă specializată în produse petroliere

Ana Maria LIPAN 19 ianuarie 2023 | 00:00 1983

Firma Top Ama Petrol, ce are ca obiect de activitate comerțul cu ridicată al combustibililor solizi, lichizi și gazoși al produselor derivate, a câștigat contractul pentru asigurarea mesei principale oferite elevilor din cadrul Școlii Gimnaziale ”Emil Gârleanu” din localitatea Bărăganu. Dacă la prima vedere sectorul comercial cu care se ocupă societatea nu poate oferi experiența necesară îndeplinirii atribuțiilor prevăzute de un asemenea contract ce presupune servicii de catering, se pare totuși că oferta lor a fost privită cu încredere.

Masa calda la Baraganu, servita de o firma specializata in produse petroliere

Top Ama Petrol, o firmă ce are ca obiect de activitate comerțul cu ridicată al combustibililor solizi, lichizi și gazoși al produselor derivate, a obținut contractul pentru serviciile de catering de care urmează să beneficieze elevii Școlii Gimnaziale ”Emil Gârleanu” din localitatea Bărăganu.

Masa calda la Baraganu, servita de o firma specializata in produse petroliere

Contractul presupune achiziționarea unui număr de 3450 porții, alcătuite din fel principal de mâncare, ce constă în preparate din carne de cu greutatea de minim 100 de grame, garnitură în cantități de minim 110 grame, salată, pâine și desert de minim 50 de grame. Pe lângă acestea sunt asigurate și ambalaje și tacâmuri de unică folosință, șervețele și transport. Serviciile de catering sunt implementate prin  Programul Național de Reducere a Abandonului Școlar. Valoarea contractului se ridică la suma de 12.0750 lei.

Realizarea acestor servicii de catering impune o responsabilitate considerabilă, în special luând în considerare faptul că ofertantul câștigător nu dispune de experiență în acest domeniu. Clasa de activitate a acestei societăți constă în comerț cu ridicată al combustibililor solizi, lichizi și gazoși și al produselor derivate, diametral opusă de atribuțiile la care s-a angajat.

Reporterii Replica au încercat să ia legătura atât cu directorul Școlii Gimnaziale, cât și cu asociații firmei pentru a obține o explicație cu privire la această reușită fabuloasă a societății, dar aceștia nu au putut fi contactați. Oare Primăria cunoaște această situație ieșită din comun?

Date despre firma câștigătoare

Top Ama Petrol SRL are sediul în localitatea Topraisar și a fost înființată în anul 2014. În anul fiscal 2021 aceasta a înregistrat o cifră de afaceri de 8.072.629, profit în valoare de 163.380 lei și datorii ce se ridică la suma de 521.236 lei. Asociați sunt Andronic Ilie (60%) și Andronic Florentina (40%). Codul CAEN al firmei este 4671 specific comerțului cu ridicată al combustibililor solizi, lichizi și gazoși și al produselor derivate. Această clasă include comerțul cu ridicata al combustibililor, uleiurilor, lubrifianților și produselor petroliere cum ar fi: mangal, cărbune, cocs, combustibil lemnos, naftalină, țiței, petrol brut, motorină, benzină, păcură, ulei pentru încălzire, petrol lampant, gaze de petrol lichefiate, butan și propan, ulei lubrifiant și produse petroliere rafinate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca mincarea este gustoasa si nimeni nu fura din ea,sau face alte matrapazlicuri,ce conteaza cine o face daca asta are ca obiect de activitate legal prevazut?
8
4
EI SE OCUPA CU ARTICOLASE DE CANCAN SCRISE NOAPTEA FARA SA SE DOCUMENTEZE FARA NIMIC ... AR TREBUI TRIMIS ANAFUL LA REPLICA SA VEDEM CUM SUNT ANGAJATI ACETI JURNALISTI DACA LUCREAZA CU FORME LEGALE SI AU STUDII CORESPUNZATOARE POSTULUI... IAR PENTRU DEZINFORMARE AMENDA TATA, AMENZI MARI CA PENTRU ORICE CETATEAN AL ACESTEI TARI
9
4
Marii jurnalisti ai Constantei! Daca cautati informatiile cum trebuie, gaseati ca TOP AMA PETROL SRL, are deschis langa statia peco si o Pensiune cu Restaurant! Dar cine sa se oboseasca sa caute informatiile corespunzatoare? Vai de jurnalistii nostri constanteni, adevarati reporteri!
13
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436