REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Masă și cazare gratis pe litoral, pentru zeci de angajați ai unor penitenciare din țară!

Masă și cazare gratis pe litoral, pentru zeci de angajați ai unor penitenciare din țară!

Andreea VLAICU 3 aprilie 2024 | 00:00 1745

Penitenciarul Poarta Albă face pregătiri pentru un eveniment privat și caută o locație pentru închirierea sălii de conferință și servicii de cazare și de luat masă, eveniment la care vor participa 70 de invitați. Ies în evidență, însă, cerințele minimale pe care ofertantul trebuie să le îndeplinească. Mai exact, hotelul în care vor fi cazați participanții și unde va avea loc conferința trebuie să fie unul de minimum 3 stele, cu liftul funcțional și cu mobilierul uniform ca stil, de bună calitate.

Masa si cazare gratis pe litoral, pentru zeci de angajati ai unor penitenciare din tara!

 

Pregătirile Penitenciarului Poarta Albă pentru organizarea unui eveniment de tip conferință sunt în toi. Evenimentul are loc în cadrul proiectului „Îmbunătățirea serviciilor corecționale din România prin implementarea principiului normalității.“ Se caută o locație în care vor fi găzduiți 70 de invitați participanți la conferință, dintre care unui număr de 20 de invitați i se va asigura cazarea. Penitenciarul Poarta Albă a lansat o procedură de licitație pentru a găsi hotelul care îndeplinește cerințele cerute. Totul cât se poate de normal până aici. 

Neapărat hotel de minimum 3 stele cu mobilier cu stil

Totuși, reprezentanții penitenciarului nu caută orice locație, ci mai exact un hotel de minimum 3 stele, dotat cu mobilier uniform ca stil, de bună calitate, în sala de conferință nu trebuie să existe stâlpi sau elemente structurale, iar liftul trebuie să funcționeze. Pregătirile sunt mai ceva ca pentru un șef de stat cu influență. 

Masa si cazare gratis pe litoral, pentru zeci de angajati ai unor penitenciare din tara!

Din informațiile reieșite din Caietul de sarcini al licitației, cu o seara înainte de conferință, joi, 18 aprilie a.c., vor fi cazați 20 de invitați din totalul de 70 care vor participa la evenimentul din data de 19 aprilie. Și la cazare, cerințele sunt pe măsură. Cei 20 de invitați vor fi cazați în camere single sau cel mult duble cu paturi separate, la cină vor avea de ales din minimum 2 variante de feluri principale, 3 feluri de garnitură, minimum 2 feluri de desert cu cremă, iar la micul dejun va fi bufet suedez cu aperitive, brânzeturi și preparate din carne de pui și porc. Pentru toate aceste cerințe ieșite din comun, Penitenciarul Poarta Albă are un buget alocat de 35.714,87 lei fără TVA inclus.

Masa si cazare gratis pe litoral, pentru zeci de angajati ai unor penitenciare din tara!

Ce prevede... îmbunătățirea serviciilor corecționale din România prin implementarea principiului normalității

Revenind la proiectul care reunește, în Mamaia, 70 de persoane, precizăm că acesta are ca obiectiv îmbunătățirea procesului de executare a pedepselor privative de libertate în penitenciare prin aplicarea principiului normalității.  Rezultate așteptate dezvoltarea și implementarea unui program de responsabilizare a deținuților adresat celor de etnie romă, precum și a altor categorii de deținuți cu risc de excluziune și instruirea polițiștilor de penitenciare în aplicarea acestuia în vederea îmbunătățirii procesului educațional. Înființarea unei structuri de studii, analiză și cercetare în cadrul sistemului penitenciar românesc și dezvoltarea unei structuri similare la nivelul Direcției Naționale de Probațiune.

240 locuri noi de cazare... pentru deținuți

De asemenea, se urmărește înființarea unui număr de 240 de noi locuri de cazare în secțiile exterioare de la Ișalnița (Penitenciarul Craiova), Moara Nouă (Penitenciarul Ploiești) și Valu lui Traian (Penitenciarul Constanța-Poarta Albă) cu scopul de a îmbunătăți condițiile de detenție adresat celor de etnie romă, precum și a altor categorii de deținuți cu risc de excluziune implicați în programul de responsabilizare în conformitate cu standardele Consiliului Europei.

Masa si cazare gratis pe litoral, pentru zeci de angajati ai unor penitenciare din tara!Penitenciarul Poarta Albă

Așadar suntem curioși ce oameni de elită își vor face simțită prezența la misterioasa conferință, altfel nu ne explicăm cerințele solicitate dacă nu este vorba de un eveniment de gală și opulență. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au luat arpacasul din gura detinutilor si le da apa chioara ca sa plateasca hotelul, basca tre sa voteze si pe Ciulacu!
1
0
sint de acord cu cel mai de jos.
0
0
Gardienii merg in vacantă pe litoralul r*mânescin Mamaia ,iar coruptii condamnati se duc la Monaco ,Portofino sau pe Coasta de Azur,precum Săvulescu.Să nu-l uitam si pe Dr.Oprescu,special prin pensia dată de catre statul r*mân si penal international prin adoptie de catre Grecia. PS.O rusine de stat.r*mânia un stat corupt si eșuat.
13
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436