REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.9° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
29.9° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Mașină cu numere de Ucraina, ridicată de Poliția Locală!

Mașină cu numere de Ucraina, ridicată de Poliția Locală!

Replica API 22 iunie 2022 | 00:06 2937

Un ucrainean a rămas fără mașină... pentru următoarele zile, cel puțin. Poliția Locală Constanța i-a ridicat-o din trafic, semn că a parcat ilegal. Acum, șoferul va fi nevoit să scoată bani din buzunar pentru recuperarea autoturismului.

Nu contează că ești constănean, bucureștean sau...ucrainean, legea e lege pentru toată lumea. Un șofer din Ucraina a parcat interzis, așa că Poliția Locală i-a ridicat mașina.

Amenda care este în valoare de 450 de lei, tariful transportului mașinii, în valoare de 120 de lei și tariful de depozitare al mașinii/ zi, în valoare de 60 de lei, nu par a fi sancțiuni prea mari pentru ei. Mșinile ridicate sunt depozitate in parcul auto al S.C. Confort Urban, parc situat pe strada Caraiman, nr.1.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muuuuuuuuuie Gurzu
0
0
Comentariile de pe replica .. groapa de gunoi a internetului. Toti rasistii infecti aici ...
0
0
Sunteti o adunatura de idioti...
0
0
Au ridicat o masina de cand este tot razboiul asta. A parcat o masina din Ucraina pe locul meu de parcare si am chemat politia locala care mi-a zis ca nu poate sa-i ridice masina pentru ca este din Ucraina si ca daca fac ei asta o sa iasa un scandal mediatic pentru ca ei sunt refugiati de razboi. Eu platesc taxe si altu isi vede de treaba pe banii mei, inclusiv astia de la Locala care tot din banii nostrii nu-si fac treaba. Au venit aici, pai atunci trebuie sa respecte niste legi.
0
0
Cum fac sa imi mut masina pe Ukraina pentru a mi pune folie pe parbriz si geamuri fata pentru a nu avea RCA si pentr a parca oriunde fara a platii?
1
1
Intreb pentru un prieten, daca am numere de inmatricularr pe masina, am voie cu folie neagra pe geamurile laterale fata si pe parbriz? Poate ne raspunde politia rutiera. Ca am vazut ca se poarta.
0
0
Nesimtitii astia de ucraineni, astia plini de bani si figuri care au reusit sa fuga din calea razboiului, si-au luat-o in cap. Astia nu merita nimic!! Ne trateaza cu dispret si superioritate. Mi-e mila de amaratii aia care nu au reusit sa fuga din calea razboiului pt simplul fapt ca nu au avut bani... Dar, ucrainenii astia de au ajuns pe la noi, nu merita niciun pic de mila. Te sfideaza cu masinile lor scumpe, cu tzoalele de firma si cu sacosile doldora de cumparaturi. Cei ramasi in Ucraina, aceia merita toata mila noastra...
4
0
Nu-i mai pupati in cur pe nesimtitii aia de ucrainieni!
0
1
Respect pt Politia Locala
1
2
Politistii locali care au actionat in aceasta spetza... merita premiatzi !!!
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513