REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 3 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6871
16.3° Constanța Joi, 3 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6871
 

Mașină de poliție aflată în misiune, lovită de un BMW, la Cernavodă. Video

Mașină de poliție aflată în misiune, lovită de un BMW, la Cernavodă. Video

Mirela PASCAL 2 iunie 2024 | 00:00 2181

Un apel la ora 22:17 a anunțat un accident rutier ce a avut loc între un BMW și o mașină de poliție, la semafor, în zona Campus, din Cernavodă. Politia a pornit sirena cu 3 secunde înainte de impact

Masina de politie aflata in misiune, lovita de un BMW, la Cernavoda. Video.

Masina de politie aflata in misiune, lovita de un BMW, la Cernavoda. Video

Video:

Vom reveni!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O știre livrata publicului corect! Felicitări ReplicaOnline.ro, m****a p****l, " Un om informat este un om puternic "
1
0
Ce bine spune un comentator! ,,Luatile permisele la toți maimuțoi din trafic " indiferent dacă sunt polițiști sau civili cei care nu respecta legea. Eu maimuțoiul din trafic nu vreau sa am de suferit pentru ca un organ al legii este : obosit, grăbit, incompetent sau neatent. Sunt legi cărora trebuie sa ne supunem toți.
2
0
Pe tine te cheamă IPSE și te dai CTIN
1
1
Cea mai p*****a investitie pe care o poata face o primarie. Sa bage bani in Politia Locala.Mai bine desfiintati serviciul politie locala,plin de trantori umflati!Noi la locala Cernavoda stam mai retrasi cand suntem de serviciu,urmarim promotiile la supermarketurile din oras,stam acasa la tura de noapte si in Weekend dupa amiaza cand nu avem sefi la munca,plimbam neamurile cu Dusterul de serviciu,trai pe vatrai,galbeni de grasi,marea majoritate 120kg plus! Eu(Comandasu) ca sa-mi pastrez postul sifonez colegii la sefi,un fel de pupincurist! Folosesc Dusterul(masina politiei locale) in interes personal cand sunt de tura(am limba ascutita),plimb copii,nevasta mama,sora,frate,trai la locala Cernavoda!
10
0
POLITIA LOCALA CERNAVODA,ESTE OBOSITA LA GREU..TOTUL SE DATOREAZA FAPTULUI CA ACEASTA INSTITUTIE ESTE CONDUSA DE POLITISTA DE RENUME MONDIAL,,,,MORARU MADALINA- SLINOASA.. PRIMARIA CENAVODA A PROMOVAT-O PENTRU FAPTELE EI DE VITEJIE...CINSTE PRIMARULUI CARE O STIMEAZA... SI O PROMOVEAZA...DAR POTE DUPA DATA DE 9 IUNIE,VIATA CERNAVODENILOR SE VA SCHIMBA IN BINE...DOAMNE AJUTA-NE SA SCAPAM DE VOI..N-AM SATURAT DE MINCIUNILE VOASTRE..
9
2
POLITIA LOCALA CERNAVODA,ESTE OBOSOTA LA GREU..TOTUL SE DATOREAZA FAPTULUI CA ACEASTA INSTITUTIE ESTE CONDUSA DE POLITISTA DE RENUME MONDIAL,,,,MORARU MADALINA- SLINOASA.. PRIMARIA CENAVODA A PROMOVAT-O PENTRU FAPTELE EI DE VITEJIE...CINSTE PRIMARULUI CARE O STIMEAZA...
9
0
Desființați slugile primarilor, la Cernavodă vanam promoțiile din supermarket, stăm la umbra,plimbăm neamurile cu Dusterul de serviciu, trai pe vatrai la poliția locală Cernavodă!
7
0
Desființați poliția locală Cernavodă, sunt inutili, veșnic obosiți!
7
0
e ca si politia si unii dintre soferi probabil 10 sau 20% conduc aiurea in bataie de joc fata de toti ceilalti soferi sau pietoni excesul de viteza e cel mai frecvent dar si nerespectarea legislatiei rutiere si o fac ptr ca se poate si nu ii sanctioneaza nimeni suficient de dur si asta se intampla ptr ca sanctiunile rutiere si aplicarea lor e mult prea blanda insa multi platesc si vor plati cu viata sau sanatatea adesea pe viata toate astea
5
0
nu-i adevarat, a pornit sirena cu 0,3 secunde inainte de impact! era in misiune, aducea ciorba de burta la sefi! ne mai miram, de ce se intimpla!
11
5
Fiți mai activi și luați le permisele la toții maimuțoii...
16
1

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515