REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Maşina furată în care se afla Marius Budăi a fost recuperată de colegul său deputat

Maşina furată în care se afla Marius Budăi a fost recuperată de colegul său deputat

A.F. 22 decembrie 2023 | 19:58 1148

Dan Şlincu, deputat PSD, şi-a recuperat maşina Audi A6, sechestrată de polițiștii de frontieră din Sculeni, ca urmare a faptului că era declarată furată din Belgia. Parlamentarul de Botoșani a relatat detaliile acestui episod neașteptat.

 Masina furata in care se afla Marius Budai a fost recuperata de colegul sau deputat

MaÅŸina furată în care se afla Marius Budăi a fost recuperată de proprietar. În baza unei ordonanÈ›e emise de Parchetul de pe lângă Judecătoria IaÈ™i, Dan Åžlincu a primit înapoi maÈ™ina, dar cu condiÈ›ia de a o păstra până la soluÈ›ionarea definitivă a cauzei.

„În data de 19 decembrie am depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria IaÈ™i copia contractului de vânzare-cumpărare È™i o cerere de restituire a autoturismului pentru că eu sunt un cumpărător de bună credință. În urmă verificărilor preliminare, Parchetul de pe lângă Judecătoria IaÈ™i a emis o ordonanță prin care mi s-a restituit autoturismul cu obligaÈ›ia mea, că proprietar, să-l păstrez până la pronunÈ›area unei soluÈ›ii definitive. Astăzi am luat maÈ™ină de la PoliÈ›ia de Frontieră IaÈ™i”, a declarat Dan Åžlincu, potrivit romaniatv.net.

Incidentul a avut loc sâmbăta trecută, când maÈ™ina deputatului Dan Åžlincu a fost indisponibilizată de poliÈ›iÈ™tii de frontieră în timp ce acesta revenea în È›ară de la un eveniment politic desfășurat la ChiÈ™inău. Cazul a fost amplificat È™i de prezenÈ›a fostului ministru al Muncii, Marius Budăi, în autoturism.

ReacÈ›iile celor implicaÈ›i au fost de surprindere È™i neîncredere. Marius Budăi a declarat că nu crede că este corect să fie prins într-o maÈ™ină declarată furată È™i că va discuta cu specialiÈ™ti din MAI pentru a clarifica situaÈ›ia. Dan Șlincu a adăugat că maÈ™ina este în posesia sa din 2015, achiziÈ›ionată cu acte legale È™i că incidentul a fost perceput iniÈ›ial ca o farsă.

Restituirea maÈ™inii reprezintă o etapă importantă în evoluÈ›ia acestui caz, iar dezvăluirile ulterioare vor arunca lumină asupra circumstanÈ›elor care au condus la acest incident controversat, citează stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510