REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Mașină lovită de tren, între Ovidiu și M. Kogălniceanu: victima e militar! Video

Mașină lovită de tren, între Ovidiu și M. Kogălniceanu: victima e militar! Video

Ana Maria LIPAN, Mirela PASCAL 16 noiembrie 2023 | 08:04 7746

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină joi, 16 noiembrie a.c., între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu, pe pod, acolo unde a avut loc un accident feroviar. Potrivit primelor informații, un autoturism a fost lovit de tren. În urma impactului, mașina a fost transformată într-un morman de fiare.

Masina lovita de tren, intre Ovidiu si M. Kogalniceanu: victima e militar! Videoimagini surprinse la locul accidentului

La fața locului au intervenit Detașamentul Fripis, cu o autospecială pentru descarcerare și Stația Midia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD B2.

Masina lovita de tren, intre Ovidiu si M. Kogalniceanu: victima e militar! Videoimagini surprinse la locul accidentului

În urma accidentului a rezultat o victimă, un militart în vârstă de 35 de ani, încarcerată între fiarele contorsionate. Pompierii i-au dat victimei o cască, pentru a o proteja și pentru a nu o răni.

Masina lovita de tren, intre Ovidiu si M. Kogalniceanu: victima e militar! Videoimagini surprinse la locul accidentului

Pompierii lucrează pentru extragerea acestuia. Starea bărbatului este conștientă, cooperantă. În sprijin se deplasează și autoplatforma și autoscara. 

Video:

Șoferul circula pe câmp, a vrut să traverseze calea ferată, nu și-a dat seama că vine trenul și a fost acroșat, autoturismul fiind târât până pe pod.

 

Update:

Ce spune Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române!

Pe secția de cale ferată 291, la kilometrul feroviar 21+900 de metri, între localitățile Nazarcea și Năvodari, județul Constanța, un tren de marfă, care se deplasează pe relația Nazarcea-Năvodari, a acroșat în gabaritul căii ferate un autoturism, șoferul acestuia suferind leziuni.

Masina lovita de tren, intre Ovidiu si M. Kogalniceanu: victima e militar! Video

Traficul feroviar este oprit pentru efectuarea cercetării la fața locului. Din cauza unor elemente de caroserie ajunse pe partea carosabilă, respectiv DN 2A Ovidiu-Mihail Kogălniceanu, traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, fiind deviat pe DJ 228. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

Ce spun reprezentanții ISU Dobrogea

În această dimineață, pompierii militari constănțeni au fost anunțați prin apel la numărul unic de urgență 112, de producerea unui accident rutier pe DN2A intersecție cu DJ228. La fața locului au fost mobilizate  o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o autoplatformă, autoscara de salvare la înălțime, un echipaj SMURD și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

Sosiți la locul intervenției, colegii au constatat că este vorba despre un accident produs între un autoturism și un tren. Șoferul din autoturism era încarcerat, fiind conștient, cooperant. Colegii au început să lucreze pentru extragerea acestuia, intervenția fiind una dificilă  din cauza faptului că accesul la persoana încarcerată a fost posibil doar cu ajutorul autoscării, pentru calarea acesteia fiind nevoie de blocarea circulației pe o bandă de mers. S-a lucrat la o înălțime de 9 metri, într-un spațiu limitat, fără loc suficient de manevre, fiind astfel îngreunată operațiunea de salvare. 

Din fericire, victima a fost extrasă în siguranță, conștientă. Cooperantă și transportată la Spitalul Județean Constanța.
Conductorul trenului de marfă a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD în urma unui atac de panică, însă a refuzat transportul la spital. Pompierii militari au asigurat și măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai APVistilor mai laudatziva si acum cand un camarad de-al vostru a luato cu mashina pe aratura de l-a luat trenu-n bot ca voi ii aparatzi pe romani.
3
2
Ca de obicei ... militar la furat ... rezulta pensii nesimtite ...
6
5
Uneori prostia chiar doare ,sper ca sperietura care a tras-o sa-i fi scos din cap talentul de a face scurtaturi pe un pod dedicat exclusiv trenurilor ! Sa te duci pe la Biserica tinere, ca ai fost la un pas sa-ti scurtezi viata definitiv !
11
0
CINE OMOARA PE SIRET ?MERGE.CINE MERGE ?OMOARA,TRECI CALEA FERATA SI TE GANDESTI LA AVIOANE DECOLAND,PACAT DE LOCOMOTIVE,LE-A JULIT
4
5
Unde plm se uita chiorul ăla de nu a văzut mașina?
3
22

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016