REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.6° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
28.6° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

Mastodonți de 12 ETAJE în stațiunile din SUDUL LITORALULUI

Mastodonți de 12 ETAJE în stațiunile din SUDUL LITORALULUI

Replica API 21 iunie 2021 | 00:25 3048

Orașul Mangalia, dar și localitățile din jur par să se afle într-un proces continuu de dezvoltare imobiliară și nu oricum, ci cu imobile de 12 etaje. Așa se face că, doar în luna mai, Direcția de Urbanism a Teritoriului a emis nu mai puțin de 3 acte de urbanism în vederea edificării a trei imobile cu regimul de înălțime de 12 etaje. Acestea ar urma să fie edificate în stațiunile din administrarea lui Cristian Radu.

Orașul condus de primarul Cristian Radu, dar și localitățile Saturn, Neptun și Olimp par să se îmbogățească cu câteva imobile. În acest sens, doar în luna mai, au fost emise nu mai puțin de trei acte de urbanism în vederea edificării acestor imobile. În rândurile de mai jos puteți citi despre construcțiile ce ar urma să fie ridicate.

Societate din București, imobil de 12 etaje în stațiunea Olimp

Societatea Vogh Olimp SRL, reprezentantă prin Drăghicescu Andrei, a solicitat și obținut de la Primăria Mangalia autorizația de construire privind edificarea unui imobil cu spații pentru locuințe de vacanță, alimentație publică, servicii și comerț Sp+P+11+12E. Imobilul ar urma să fie ridicat în stațiunea Olimp, pe strada cu același nume, nr.128 (Minigolf Crișana S1+S2, Complex Banat). Societatea Vogh Olimp SRL este înființată în anul 2013 și are sediul în București, sector 2, strada Prof. Ion Ursu, numărul 32E.

Stațiunea Olimp, raiul imobilelor de 12 etaje

Tot în stațiunea Olimp, doar că de această dată, pe strada Trandafirilor, societatea New Style Arhitecture SRL prin Stoica Silviu, ar dori să edifice un imobil de 12 etaje. În acest sens, societatea a început demersuri pentru întocmirea documentației tehnice pentru proiectul ,,Construire imobil cu locuințe vacanță D+P+12E”, pe strada Trandafirilor, numărul 6K-6L din Olimp.

Saturn, în centrul atenției investitorilor

O altă stațiune de interes național, administrată de edilul Radu Cristian este și Saturn. Și aici, investitorii caută orice bucată de teren pentru a-și clădi afacerile.

Lake Street Residence SRL prin Deacu Mihai și SC Const Media Services SRL au început demersurile pentru întocmirea documentației tehnice pentru proiectul ,,Construire ansamblu apartament de vacanță S+D+12E Duplex + terasă circulabilă, cu spații comerciale la parter”. Imobilul ar urma să fie ridicat pe Strada Greenport, numărul 23 din stațiunea Saturn.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De mastodontul lui Stefan Stere de pe Renasterii ce parere aveti.Nimeni nu se sesizeaza?
6
1
distrugeti tot cu betoanele voastre nenorocitilor, praful s-ar alege de voi
14
5

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016