REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Dum., 6 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6874
18.6° Constanța Duminică, 6 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6874
 

Mechenici zice că Jeanu a câștigat alegerile pentru că a făcut alianță cu AUR

Mechenici zice că Jeanu a câștigat alegerile pentru că a făcut alianță cu AUR

Victor ROTARU 9 iulie 2024 | 00:00 2176

Final de telenovelă la Costinești! Alegerile din 9 iunie, de la Costinești, au fost anulate, acestea fiind reluate pe 7 iulie, învingător ieșind Jeanu Dumitru. Candidatul PSD a obținut 1020 de voturi iar candidatul PNL, Gheorghe Mechenici, a obținut 1008 voturi, prezența la vot fiind de 73,5%. Contactat de către reporterii de la Replica, Gheorghe Mechenici a transmis faptul că nu se simte nedreptățit, mulțumind celor peste 1.000 de persoane care l-au votat.

Mechenici zice ca Jeanu a castigat alegerile pentru ca a facut alianta cu AURGheorghe Mechenici

Alegerile din 9 iunie de la Costinești au fost anulate, decizia venind pe 25 iunie. Chiar dacă inițial Biroul Electoral de Circumscripţie Costineşti a emis un certificat prin care Gheorghe Mechenici a fost desemnat câştigătorul alegerilor, într-un final acestea au fost anulate, cetățenii comunei prezentându-se la vot pe 7 iulie. Alegerile au decurs normal, fără incidente majore, iar la finalul numărării parțiale a voturilor învingător a ieșit actualul primar Jeanu Dumitru, PSD, câștigând la o diferență de 12 voturi față de principalul său contracandidat.

Mechenici: Se pare că PSD a făcut deja alianță în Consiliul Local cu AUR

Contactat de către reporterii de la Replica de Constanța, Gheorghe Mechenici a transmis faptul că electoratul e cel care a ales, adăugând faptul că PSD ar fi făcut deja alianță cu AUR în Consiliul Local: „Asta a vrut electoratul, mergem înainte. Nu mă simt nedreptățit. Dacă așa a vrut electoratul... să nu uităm că ne-au votat 1.000 de oameni. Au fost 12 voturi diferență. Am avut o echipă lângă mine care a venit cu tot sufletul, nu le-am promis nimic. Eu voi continua în Consiliul Local. Avem 5 consilieri, 5 cei de la PSD și 3 AUR. Se pare că PSD a făcut deja alianță în Consiliul Local cu AUR. Cei de la AUR au avut pe 9 iunie 368 de voturi și pe 7 iulie a avut până într-o sută... Probabil că au discutat de dinainte, nu știu ce să zic.

Mechenici zice ca Jeanu a castigat alegerile pentru ca a facut alianta cu AURImagini din secțiile de votare din Costinești

Reamintim faptul că, la alegerile din 9 iunie, primele rezultate îl dădeau câștigător pe actualul primar, Jeanu Dumitru, dar la următoarea renumărare, ca prin minune, a mai apărut un vot, pentru liberalul Mechenici, deci rezultatul fiind egal în prima repriză. Urmare a descoperirii votului, meciul a ajuns în prelungirile prelungirilor, voturile fiind numărate de mai multe ori, rezultatul fiind mereu altul. Între timp, s-a descoperit că au votat și niște ucraineni, care de fapt nu prea aveau drept de vot, alegerile fiind anulate în final.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ai suppppt pla la arici
0
0
Omocea președinte
0
0
Dragostea mea Mihaela? ma bucur ca a pierdut mechenici!
1
3
Mda, asta e politica... cine face aliante castiga.
1
0
Mechenici, ai vrut să faci din rahat bici!
1
4

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710