REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Medic: Cea mai mare idioțenie dimineața e să bei o cafea. Video

Medic: Cea mai mare idioțenie dimineața e să bei o cafea. Video

A.F. 15 ianuarie 2024 | 00:00 476

Medicul Virgiliu Stroescu spulberă una din cele mai mari plăceri ale românilor. Acesta spune că o ceașcă de cafea dimineața este similară biciuirii organismului și că acesta este stresat și obligat să consume din resursele pe care le are.

Medic: Cea mai mare idiotenie dimineata e sa bei o cafea. Videodr.Virgiliu Stroescu

"Un cal e obosit. Merge, merge și poate chiar cade jos. Ce să faci ca să îl trezești. Cumperi un bici și dai în el. Biciul dă energie calului? Nu îi dă energie, îi fură rezervele, că el are rezerve, dar nu e timp. Dacă bei cafea, ea scoate rezervele, ți se pare că ești grozav, da le ai consumate.

Te scoli dimineața obosit, bei o cafea, ai energie, nu mai ai nici poftă de mâncare. După două ore cazi lat. Nu aveți ceva de mâncare. Cea mai bună hrană energetică dimineața sunt cerealele", explică Stroescu, scrie stiripesurse.ro.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe planeta asta sunt foarte multi medici si cercetatori de mare valoare,adevarate somitati. Bine ca este asa,deoareca altfel lumea fara a avea termeni de comparatie,s-ar lua numai dupa asta care se crede geniu neinteles si unicul detinator al adevarului absolut. Pentru el nu exista diferente intre persoane,organisme . Totul e ca la motoare,adica stii ce surub ,ce garnitura,ce ulei folosesti si de unde il iei. Ce chei folosesti. Baiatul trebua sa fie ,,doctor '' de motoare,in atelierele de reparatii,ar fi facut o treaba sigura . Mai e si suparat ca unii ii amintesc de alti specialisti,tot romani,care au pareri diferite. Ce vreti,suflet de dictator fara functie de conducere.
0
0
De-aia italienii traiesc peste 90 de ani, ca beau cafea pe stomacul gol. Si expresso, nu la ibric, diluata...
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510