REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
21.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Medic de familie: Este al doilea an la rând în care se suprapun infecţiile virale de toate tipurile

Medic de familie: Este al doilea an la rând în care se suprapun infecţiile virale de toate tipurile

A.F. 14 decembrie 2023 | 00:00 213

Medicul de familie Evelyn Cristescu a afirmat că este al doile an în care se suprapun infecţiile virale de toate tipurile şi a precizat că trecem printr-un proces de reeducare imunitară.

Medic de familie: Este al doilea an la rand in care se suprapun infectiile virale de toate tipurile

Evelyn Cristescu a fost întrebată, luni, la Medika TV, ce afecţiuni din zona bolilor respiratorii a văzut în colectivităţi în această perioadă, potrivit news.ro.

„Pe toate. Este al doilea an la rând în care se suprapun infecţiile virale de toate tipurile şi cu virusuri Coxsackie, adenovirus, acum că a venit frigul şi cu virus gripal şi sunt toate grămadă acolo. Simptomatologia iniţială este destul de asemănătoare, stai un pic şi te uiţi la copil până te dumireşti care dintre ele este”, a afirmat Evelyn Cristescu.

Ea a precizat că trecem printr-un proces de reeducare imunitară.

„Cred că trecem printr-un proces de reeducare imunitară care cred că o să mai dureze anul ăsta şi sper să ia sfârşit. Am avut, din păcate, doi ani în care izolarea şi protecţia au fost cuvintele de ordine, pe de o parte au făcut bine, dar pe de altă parte au făcut ca sistemul umanitar să îşi iasă din formă. Să trebuiască acum când vorbim să se reeduce şi o să mai dureze probabil până când o să se întâmple asta”, a afirmat Evelyn Cristescu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513