REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.8° Constanța Sâm., 14 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6852
17.8° Constanța Sâmbătă, 14 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6852
 

Medic mort de ziua lui, în timp ce gonea spre spital pentru a le face o surpriză colegilor

Medic mort de ziua lui, în timp ce gonea spre spital pentru a le face o surpriză colegilor

Mirela PASCAL 9 martie 2024 | 20:30 2134

Un întreg spital este în doliu. Un medic din județul Bihor a murit într-un accident cumplit, chiar de ziua lui! Deși se afla în timpul liber, bărbatul de 42 de ani voia să le facă o surpriză colegilor cu ocazia aniversării. Nu a mai apucat. S-a izbit cu mașina violent de un TIR care circula regulamentar. Atenție, urmează detalii cu un puternic impact emoțional! 

Medic mort de ziua lui, in timp ce gonea spre spital pentru a le face o surpriza colegilor

Deşi nu era de tură, medicul Vindis Laszlo a vrut să le facă o surpriză colegilor chiar de ziua lui. Împlinise 42 de ani. Grăbit, doctorul a făcut o depășire interzisă. Greșeala i-a fost fatală. Bărbatul s-a izbit frontal de un TIR care circula regulamentar. În urma impactului, a intrat în stop cardio-respirator și nu a putut fi salvat.

Șocant este că tot din cauza vitezei cadrul medical a rămas în urmă cu ceva timp fără permisul de conducere. Colegii lui au postat pe pagina de Facebook a spitalului un mesaj emoţionant.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aceste Video-uri Sunt Valabile Doar Pentru Doctori, Nu Pentru Toată Lumea, Ca Să Se Sature Doctorii De Femei, Și Să Nu Mai Umble După Femei Nici - o Dată, Nu Credeți Oare ! Ascultați Și Vizionați Cu Atenție Acest Video Până La Final, Și Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume:
0
0
Comentarii inconștient. Ce ușor ests sa arunci cu noroi de unii care probabil nu au făcut nimic în viata lor și se bucura de ajutorul social Altfel nu admit ca un om cu capul pe umeri sa emită astfel de aberații. Ăștia sunt romanii noștri. Dzeu sa l ierte, familia sa aibă putere sa accepte ca de uitat nu se poate. Va fii, din ceruri, înger păzitor pentru familia lui
2
0
bine un ungur mai putin in a ne cere ardealu. karma bro
2
11
un dement mai putin pe soselele patriei.
8
8

REPLICA


LOTO

6/49
20466423235
5/49
818616137
joker
2831331245