REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Medic: Profesia de medic mi se pare că nu este suficient apărată în România

Medic: Profesia de medic mi se pare că nu este suficient apărată în România

A.F. 4 iulie 2024 | 00:00 28

Medicul Mihai Fugarevici, director general al STADA România, a subliniat că doctorii din România nu îşi comunică succesele, deşi minuni încă se întâmplă prin spitale, în schimb sunt puse în lumină evenimentele negative. „Profesia de medic nu e suficient apărată”, spune Fugarevici.

Medic: Profesia de medic mi se pare ca nu este suficient aparata in Romania

„Profesia de medic mi se pare că nu este suficient apărată în România. De profesie eu sunt medic, e adevărat că nu mai practic medicina de foarte mult timp, acum lucrez în domeniul farmaceutic. Dar mă uit cu părere de rău că în sistemul medical medicii fac multe minuni, iar aceste minuni noi nu le ştim, nu ştim despre ele. Ei nu au un mod de a comunica succesele pe care le au, nu au mod de a comunica eforturile puse în spatele activităţilor pe care le fac ei şi tot ce e pus în lumină sunt evenimentele negative care evident sunt... ca pondere, destul de rare faţă de evenimentele pozitive din spitale”, a declarat Mihai Fugarevici, marţi, la Medika TV.

Potrivit lui Fugarevici, medicii ar trebui să se promoveze mai mult pe reţelele de socializare.

„Corpul medical ar trebui să strângă un pic rândurile şi să meargă în direcţia... hai să începem să comunicăm. Informaţia este în mediul virutual. Dacă nu exişti acolo, nu exişti în realitate. Cred că acolo ar trebui să fie mai vizibili”, a spus Fugarevici, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510