REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.9° ConstanÈ›a Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.9° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Medic pus sub control judiciar, după ce a mutilat o femeie, la o clinică din Constanța

Medic pus sub control judiciar, după ce a mutilat o femeie, la o clinică din Constanța

A.F. 29 ianuarie 2024 | 17:09 4469

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria ConstanÈ›a a dispus, la data de 25 ianuarie a.c. luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, începând de la data de 25.01.2024 până la data de 24.03.2024 inclusiv, a inculpatului H.S., cercetat sub aspectul săvârÈ™irii a trei infracÈ›iuni de vătămare corporală din culpă, prevăzute de art. 196 alin. 2 È™i 3 din C. Pen., toate cu aplic. art. 38 alin. 1 din C. Pen. (persoane vătămate P.L.D., P.I. È™i M.M.C.).

Medic pus sub control judiciar, dupa ce a mutilat o femeie, la o clinica din Constanta
     
În concret, în cauză s-a reÅ£inut că inculpatul H.S., medic specialist în chirurgie plastică, a efectuat în data de 07.01.2021, la o unitate medicală din municipiul BucureÅŸti, intervenÅ£ii chirurgicale de tipul „reducÅ£ie mamară cu implant de silicon” ÅŸi „abdominoplastie” asupra persoanei vătămate P.L.D., în urma cărora au rezultat complicaÈ›ii medicale È™i prejudicii estetice grave È™i permanente.

În data de 03.12.2022, la o unitate medicală din municipiul ConstanÅ£a, inculpatul a efectuat o intervenÅ£ie chirurgicală de tipul „mastopexie” asupra persoanei vătămate P.I., în urma căreia au rezultat prejudicii estetice grave È™i permanente.

În data de 10.10.2023, la o altă unitate medicală din municipiul BucureÅŸti, inculpatul a efectuat o intervenÅ£ie chirurgicală de tipul „mastopexie” asupra persoanei vătămate M.M.C., în urma căreia au rezultat complicaÈ›ii medicale È™i prejudicii estetice grave È™i permanente.

Pentru lămurirea cauzei, în data de 29.12.2023, la sediul unei clinici medicale din municipiul ConstanÅ£a, la care inculpatul îÅŸi desfăşura activitatea, a fost efectuată o percheziÅ£ie domiciliară. Cu această ocazie nu au fost identificate înscrisuri medicale referitoare la persoanele vătămate. De la inculpat au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două terminale mobile.

În sarcina inculpatului, pe durata controlului judiciar, s-a stabilit obligaÅ£ia de a nu părăsi teritoriul României decât cu încuviinÅ£area prealabilă a procurorului ce a dispus măsura.

Cercetările sunt efectuate în continuare de către organele de cercetare penală ale poliÅ£iei judiciare din cadrul PoliÈ›iei Municipiului ConstanÈ›a – Serviciul Municipal de InvestigaÅ£ii Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria ConstanÅ£a. 

Punerea în miÈ™care a acÈ›iunii penale, reÈ›inerea È™i controlul judiciar reprezintă etape È™i măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatorului, activități care nu pot, în nicio situaÈ›ie, să înfrângă principiul constituÈ›ional al prezumÈ›iei de nevinovăție.
 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
chirurgia e o specialitate a medicinei din cele mai grele dar frumoasa si nobila , nu o poate practica orice medic, care termina facultatea la constanta ! trebuesc ani de experienta, langa medici cu experienta si cand ai ajuns specialist sa fi pregatit cat cei care teau pregatit ani de zile!
0
0
07.01.2021 si 10.10.2023 sunt aproape 3 ani de ce nu a fost oprit dupa prima operatie cu greseli grave ? politia si procuratura ce fac ? sau partea vatamata a avut retineri si a intarziat 3 ani ? ar trebui facut un site de reclamatii rapide online si mici comisii independente sa le verifice dar costa si in mod sigur nici nu se doreste
7
2
Opereaza toata corvele din oras le mananca banii corvelor si pestalailor.
9
0
r*****a de c***t , eu zic sa postati de acum incolo asa ca nu va mai finanteaza spitalul judetean constanta, toate mutilarile , cazurile de malpraxis din spitalul judetean ! sa vada si lumea ce se intampla in spitalul ala
9
1
si eu la judetean am ramas cu handicap la mana , din cauza ca le este frica sa opereze sau habar nu au sa opereze.
8
1
A mancat-o in c*r pe obeza, in loc sa nu mai manance ca scroafa.....
8
2
In toate unitatile sanitare din Constanta inclusiv in Spitalul judetean chirurgii in special si cadrele medicale in general sunt foarte slab pregatiti profesional.Daca le dai un bisturiu in mana ei cred ca trebuie sa schimbe un electrod la aparatul de sudura.De ce Parchetul nu se sesizeaza in atatea cazuri de malpraxis si omoruri dovedide.Ba se sesizeaza dar.....mutilatu sau mortu e de vina intotdeauna.Cititi pe Google cazul Tusa Maria asa zisa operata de marele maestru Unc Octavian si mutilata tot de el pe viata.Cam medici din astia cu carte multa am avut si inca e full de ei.
17
1
pe nume Hussein Shaimeh de la clinica Russian Aestetic un impostor care se da drept medic estetician al vedetelor care a facut peste 12000 de operatii se lauda el in presa platita. Poroastele s-au dus la arabete ca le-a momit cu consultatie gratis si au platit-o la operatie de fapt si a si gresit si le-a nenorocit. Arabetele a dat bani sa scape dar vor sa il stoarca de bani asa ca l-au pus la control ca sa mai scoata bani. In final dupa ce il golesc de bani prin avocati militienii si procurorii il lasa liber si poroastele raman si cu banii luati de avocati si mutilate. E un caz clasic cum se face justitie la Constanta. O plangere din asta e o mina de aur pentru cercetarea penala care mananca cu avocatii.
23
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436