REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Medic rezident, PRINS cu DROGURI

Medic rezident, PRINS cu DROGURI

Replica API 17 februarie 2021 | 22:09 4684

Adriana L. medic rezident – medicină legală la Spitalul Clinic Județean Oradea, detașată în cadrul Secției de Anatomie Patologică din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanţa a fost cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc, pentru consum propriu. Aceasta a fost prinsă împreună cu un prieten, în timp ce deţinea un pliculeț autosigilant, transparent, cu dimensiunile de 4x7 cm, ce conținea substanță vegetală, sub formă de muguri, de culoare verde-olive, cu miros specific de cannabis; două pliculețe autosigilante, transparente, cu dimensiunea de 7x4 cm, goale, ce prezentau urme de substanță vegetală; un pachet de foițe de țigarete.

Cum a fost prins medicul

Organele de jandarmerie din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa, fiind în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu în stațiunea Mamaia, jud. Constanţa, au observat în parcarea Teatrului de Vară un autoturism marca Renault Laguna, de culoare albastră, în interiorul căruia se aflau două persoane, una de sex feminin și una de sex masculin, care au manifestat un comportament suspect la vederea echipajului de jandarmi. Adriana L. le-a predat jandarmilor un pliculeț autosigilant, transparent, cu dimensiunile de 4x7 cm, ce conținea substanță vegetală, sub formă de muguri, de culoare verde-olive, cu miros specific de cannabis; două pliculețe autosigilante, transparente, cu dimensiunea de 7x4 cm, goale, ce prezentau urme de substanță vegetală; un pachet de foițe de țigarete.

Ce a declarat Adriana L.

Întrebată fiind de provenienţa drogurilor, Adriana L. a declarat: “Am cumpărat pliculețul cu cannabis acum șase zile, din zona portuară, din spatele liceului Traian, de la o persoană de sex bărbătesc, de aproximativ 22 de ani, 1,60 m, ten castaniu, plin de tatuaje, unul dintre tatuaje fiind un crăciun pe unul dintre brațe, îl știu după apelativul Jhonny și la el ajung de fiecare dată prin intermediul unei cunoștințe, pe care îl cheamă Lorențo. Pe plicul cu cannabis am dat 70 lei. Menționez că consum ocazional și de fiecare dată cumpăr de la aceeași persoană.”

Ce a spus instanţa

Instanţa a avut în vedere circumstanțele personale ale inculpatei - acesta are 28 ani, studii superioare, este medic rezident, are un copil minor în întreținere fără antecedente penale; a manifestat o atitudine sinceră și cooperantă. Instanţa a decis aplicarea unei amenzi penale în cuantum de 900 de lei pentru săvârşirea infracţiunii de deținere de droguri de risc, pentru consum propriu.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De unde stim? Citeste articolul DOBITOCULE!
0
0
Iarba la 70 lei? Trebuie sa fiti putin proasta doamna nu e de mirare ca v-au prins
1
0
Vai de pacienti cu asemenea medici .Cum intra la consultatie aburit de tras pe nas ,delirand in culori ....
3
1
De unde stii voi ca fuma in masina ma ametitilor? Detinea pe mortii vostri. Jandarmii nu detineau nimic in sfecla! Sugeti pla astia de va dati cu parerea! Mergeti la scoala zdrentelor! ?cu sau fara iarba prostia va omoara!
1
4
a fost contactat de presa viteaza si impertinenta? NU? Mare prostie.Aveati 2 luni de salarii asigurate.Ala baga la bong si baga si ayahuasca sa se destupe la chakre.In special chakra curului de unde vine fericirea in viata.
2
2
Cata vreme e interzis nu pui mana pe asa ceva dar incamite botul. Vrei sa-ti futi creierii ? Du-te unde e permis si ia-ti toate masurile de siguranta, nu pentru tine ci pentru ceilalti. TAMPITILOR! Si mai erau putzoii si cu masina. Omoara oameni pe trotuare si pe trecerile de pietoni si ne minunam de cum s-a ajuns aici.
3
3
La anatomie patologica umbla pe cadavre, asa ca trebuie sa ia ceva fata ca intaritor. Sunt curios ce diagnostice mai vede dupa cateva doze.
6
2
cacat.......
6
1
jegoasa a turnat tot la garda. Mu13 garda! LEGALIZATI CANABISUL IDIOTILOR.
8
5
Ce jurnalist e asta ma? O putoare pitica si grasa, unsuroasa. Pute jegul pe el. O putoare de om, care acum 2-3 ani lipea afise cu Coca Cola. Cum ai ajuns jurnalist gili?
10
4
Si asta mai e medic ??? cum va face ca va fi mereu in vrie ??? Afara cu ea sa mearga la scos cartofi ca acolo poate consuma sa aiba forta
6
9
A gresit tara pentru astfel de consum. In Romania nu e permis. Inca.
13
0
era si ea la un relax xu prietenul ei probabil ,si ati venit voi salvatorii planetei pulii sa faceti ce?si ea a gresit ca nu s a dus acasa sa fumeze in liniste .da,o tigara rulata si care i problema ?sunt probleme mai mari ba jegurilor ,in Cta .
21
4
Care i faza ca fuma fata o tigara cu mari? Are scoala, munceste pe rupte in spital , o fi fost si ea stresata . Mare cacat ati prins si voi leprelor . Da pe tiganii care jefuiesc batrani, pe ala care a violat la Madgearu, si alti nenorociti? Nu, pe aia nu i vedeti. Baaa, ratatilor, o tigara nu e mare cacat. Sunteti jalnici.
30
10

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016