REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
26.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Medic: Urmează această regulă și articulațiile tale nu te vor durea niciodată

Medic: Urmează această regulă și articulațiile tale nu te vor durea niciodată

A.F. 20 aprilie 2023 | 00:00 305

A te văita de dureri la nivelul articulațiilor este valabil nu doar pentru persoanele în vârstă. Cauzele disconfortului sunt diferite pentru toată lumea. Dar puteți face față problemelor urmând o regulă de bază. Chirurgul rus Dr. Serghei Prokhorenko spune care este aceasta.

Medic: Urmeaza aceasta regula si articulatiile tale nu te vor durea niciodata

Medic: Regula cu care veți uita de durerile articulare

„Dacă aveți probleme articulare, nu trebuie să mâncați dulciuri. Acest lucru este valabil atât pentru zahărul pur, cât și pentru toate tipurile de bunătăți, deserturi și gemuri. Cu cât le veți mânca mai puțin, cu atât mai bună va fi sănătatea dumneavoastră. Iar dacă renunțați complet la zahăr, atunci articulațiile se vor putea recupera rapid și nu vor mai „crăpa”, spune medicul potrivit actualno.com.

Corectarea alimentației

Vă puteți îmbunătăți starea de bine dacă reduceți consumul următoarelor legume – vinete, roșii, ardei. Potrivit chirurgului Prokhorenko, toate acestea au proprietatea neplăcută de a provoca inflamații ale articulațiilor.

Medicul spune că greutatea unei persoane afectează, de asemenea, rezistența articulațiilor. Cu cât aceasta este mai mică, cu atât mai bună va fi sănătatea articulațiilor. Nu uitați că excesul de greutate le împovărează în plus și provoacă distrugerea lor.

„Schimbați-vă dieta, eliminând din ea toate alimentele nocive, dulci și „periculoase”. Cu cât veți consuma mai multe legume, fructe și apă curată, cu atât vă veți simți mai bine”, spune medicul.

„Pentru a menține articulațiile sănătoase, merită să includem în alimentație alimente bogate în colagen. Cel puțin de două ori pe săptămână, consumați pește gras. În plus, toate legumele proaspete sunt o sursă naturală de calciu organic, care hrănește articulațiile”, sfătuiește specialistul, citează exquis.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768