REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Medicamentul-minune împotriva coronavirusului ajunge în România, până la final de 2021!

Medicamentul-minune împotriva coronavirusului ajunge în România, până la final de 2021!

Replica API 14 februarie 2021 | 21:47 3799

Dr. Nadir Arber, directorul Centrului Integrat de Prevenire a cancerului din Israle, a dezvoltat un medicament-minune împotriva coronavirusului.

Întrebat când va fi disponibil pe piață, doctorul Nadir Arber a anunțat că medicamentul va ieși pe piață până la finalul acestui an.

„Am avut un succes răsunător şi avem cereri din întreaga lume, inclusiv de la guverne, nu doar agenţii private, atunci când sunt discuţii de la guvern la guvern este mai uşor şi de aceea cred că vom putea lansa fazele doi şi trei foarte rapid, de obicei durează foarte mult, şi costă mult, dar există multă susţinere din întreaga lume, aşa că va merge mai repede. Vreau să vă spun că sunt foarte entuziasmat de rezultate, este uimitor, medicii ştiu acum despre acest medicament care poate ajuta oamenii, să-l facă într-un tub, în vitro, apoi să-l dea animalelor şi să vadă că funcţionează, apoi să-l administreze oamenilor şi să vadă că este sigur şi, de asemenea, pare eficient. Acestea fiind spuse, trebuie să subliniem faptul că trebuie să fim foarte conservatori, toată lumea trebuie să fie foarte modestă şi să nu vorbim prea mult. Am încheiat prima fază a testelor, care m-a ajutat să stabilesc că medicamentul este sigur. Au trecut deja 150 de zile de la administrare şi pot spune că este sigur, ne dă şi speranţa că va fi şi eficient, dar eficacitea poate fi evaluată doar atunci când este comparată cu administrarea unui placebo. Şi asta am vrea să facem acum!”, a declarat, la Antena 3, Arber.

„Îl putem avea spre finalul acestui an”

„Cred că îl putem avea spre finalul acestui an, cred că aşa. Frumuseţea constă în faptul că este uşor de produs, îl putem produce cu uşurinţă, rapid, eficient, şi la costuri reduse. Asta înseamnă că în câteva luni putem acoperi nevoia la nivel mondial, din nou, dacă avem ajutorul şi susţinerea guvernului, atunci lucrurile devin mult mai simple pentru că resursele guvernamentale sunt mult mai mari decât cele care vin din zona privată. Deci suntem optimişti!, a mai spus doctorul israelian, conform sursei citate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exo 24 e cel mai bun
4
1
Numai cand aud de medicament minune imi suna o alarma in cap, cand mai vad ca vrea sa mi-l vanda un evreu imi suna o ditamai sirena de alarma in urechi
5
5
daca din isralel ni l-ar trimite pe strutz inapoi !!! Nu de alta da s-a uitat darea in urmarire internationala. Muie uitucilor !!! Cu cacat !!!
6
3
Nu exista covid. Spitalele sunt goale...nu mai manipulati lumea. Jos masca! Jos covidu!
7
13
Vrajeala evreiasca, au vazut ca nu au reusit sa faca vaccinul anti covid acum incearca o teapa cu medicamente minune.
9
4
cu medicament care trateaza si prostia,e normal sa ia putin si evreii din valuta mondiala prin prosteala.Daca erau asa destepti scoteau vaccinul sa previna nu medicament sa trateze...am uitat parca ala Ceo de la "fitzer" tot evreu e
6
3
orice medicament ieftin, eficient, sigur nu e bine primit de mafia big pharma ,o sa inceapa si cu acest medicament o campanie de denigrare ,discreditare,presiuni etc........
16
2
E bine ca aduc acest medicament din Israel. De asemenea, ar trebui sa avizeze si ivermectina, medicament demonstrat ca are eficienta impotriva covidului.
22
5

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620