REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.1° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
27.1° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Medici celebri, bătaie în plină stradă, ca interlopii. Video

Medici celebri, bătaie în plină stradă, ca interlopii. Video

Replica API 25 mai 2022 | 18:49 4485

O bătaie ca pe „Târgu Ocna” a avut loc, zilele trecute, în centrul Capitalei! Protagoniști, doctorul ortoped Tarek Nazer, medicul nutriționist Wasim Nazer și un cetățean. Motivul? Unul halucinant! O mașină parcată pe dos.

sursa foto: cancan.ro

Medicii au fost filmați, iar imaginile au fost făcute publice de cancan.ro. Cei doi specialiști îi cară pumni și picioare băbatului respectiv și nu se opresc decât atunci când intervine o asistentă. Evenimentul s-a petrecut în fața clinicii Massaya, din zona Chibrit.

Poliția a intervenit în scandal!

Lucrurile aveau să se calmeze în momentul în care o femeie, îmbrăcată în halat alb, cel mai probabil o asistentă de la clinica doctorilor, apare în peisaj. Nu se sperie și intervine între cei trei masculi.

Ulterior și-au făcut apariția și oamenii legii, în fața cărora protagoniștii au dat declarații. Iar atunci tupeul doctorilor s-a cam diminuat, iar bărbatul bine „caftit” a prins curaj și a început să „toarne” tot ce i s-a întâmplat.

Cine sunt Tarek și Wasim Nazer

În anul 2016, în Sectorul 3 al Capitalei, doctorul ortoped Tarek Nazer și medicul nutriționist Wasim Nazer inaugurau primul sediu al Clinicii Masaya, al cărei prag a ajuns să fie călcat de peste 5.000 de pacienți.

Trei ani mai târziu, din dorința de a veni și mai mult în ajutorul oamenilor aflați la nevoie, Tarek Nazer deschide un al doilea sediu al clinicii – în centrul Capitalei – și organizează un eveniment fastuos, la care au fost prezente numeroase vedete.

Panglica a fost tăiată chiar de Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 de la acea dată.

Doctorul ortoped Tarek Nazer are o experiență de peste 10 ani în cele mai renumite spitale din Europa și Marea Britanie și este specializat în chirurgia modernă minim invazivă și chirurgia artroscopică a membrului inferior sub coordonarea dr. Philip Hirst, vestitul medic ortoped al echipei Manchester United.

În plus, Tarek Nazer are și cea de-a doua specializare în medicină sportivă. Fratele lui, Wasim Nazer, activează, la rândul său, ca nutriționist.

Video:

sursa video: antena 3

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De camile si dromaderi. Cat de pro st sa fii sa te duci la doctor arab ?
0
0
sa zica merci cetateanul ca islamistul nu si-a detonat centura. ne-a umplut Ceausescu cu rahatii astia.
0
0
arabii nu sint medici!
0
0
Plin de rscunostinta, le dau mwie acestor doi doctori.
0
0
2 cretini care trebuie expulzati
0
0
si nu se apara, lasa toate liftele straine in tara.Astia trebuia p**a acum sa fie transati si organele vandute
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768