REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
21.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Medicii au amputat piciorul fetiței rănite în accidentul produs de băiatul de 17 ani, în București

Medicii au amputat piciorul fetiței rănite în accidentul produs de băiatul de 17 ani, în București

Deria ISLEAM 30 iulie 2024 | 10:01 654

Medicii de la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din București au decis să amputeze piciorul fetiței rănite în accidentul rutier de duminică, lângă un parc din București. Tânărul care a provocat accidentul și care a rănit fetița și i-a ucis fratele a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Prietenul său, cel care i-a lăsat mașina pe mână, este cercetat sub control judiciar.

Medicii au amputat piciorul fetitei ranite in accidentul produs de baiatul de 17 ani, in Bucuresti

"Din păcate la câteva ore de la operația de replantare, în cursul serii au apărut complicații din cauza sindromului de strivire suferit în urma accidentului. Erau complicații care îi puneau viața în pericol, astfel că s-a decis amputația membrului inferior afectat de urgență.
Astăzi starea fetiței este stabilă, ușor ameliorata față de ieri. Este in continuare intubată și ventilată mecanic," au transmis, marți, medicii.

Reprezentanții Spitalului de copii Grigore Alexandrescu au declarat luni dimineață că fetița de șapte ani a fost adusă de SMURD în stare gravă, intubată și ventilată mecanic cu cvasi amputație de picior stâng, de la nivelul coapsei.

Imediat după accident, medicii au intrat imediat în sala de operație, cu o echipă pluridisciplinară formată din anestezist, ortoped, chirurgi specializați în chirurgie vasculară și chirurgie plastică, pentru replantarea piciorului. S-au refăcut artera femurală și toate structurile - os (numeroase fracturi),, mușchi, tegument, au comunicat medicii. Operația a durat 9 ore. Ulterior însă, au apărut complicațiile.

Tatăl minorului care a spulberat cu mașina doi copii lângă un parc din Capitală a spus că îi pare rău pentru „treaba asta”.

De asemenea, sora adolescentului care a spulberat cu mașina doi frați lângă un parc din Capitală a declarat, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, că tragedia a pornit de la „o joacă de copii”, conform antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tatal fetitei ar trebui sa prinda momentul oprtun si sa-i ia gitul jegului...cit si celui ce ia dat masina. Pe baza justitiei si a legilor din Romania, sperante mici la dreptate. Pe la 25 de ani, jegul va fi liber.
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513