REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Medicii iau în calcul să-i amputeze piciorul lui Florin Piersic

Medicii iau în calcul să-i amputeze piciorul lui Florin Piersic

Andreea VLAICU 10 mai 2024 | 08:21 2539

Maestrul Florin Piersic a fost operat de urgență și internat pe secția de Terapie Intensivă. Medicii de la Spitalul Foișor din Capitală i-au înlocuit proteza de la genunchi, însă, iau în calcul să îi amputeze piciorul din cauza infecției cu stafilococ de care suferă. Starea lui de sănătate este în continuare gravă, dar stabilă, au anunțat reprezentanții spitalului. 

Medicii iau in calcul sa-i amputeze piciorul lui Florin Piersic

În stare gravă şi extrem de slăbit, maestrul Florin Piersic a fost operat la genunchi la Spitalul Foişor din Capitală. Intervenţia a durat mai bine de o oră.

La momentul internării, pacientul, în vârstă de 88 de ani, se prezintă cu o stare generală gravă.Pacientul prezintă multiple patologii asociate, dintre care cea mai gravă este cea cardiacă.

 

Medicii iau in calcul sa-i amputeze piciorul lui Florin PiersicFlorin Piersic

Proteza a fost montată în 2019. Dispozitivul a trebuit eliminat cât mai repede cu putinţă. În loc, i s-a montat o altă proteză provizorie, de tip spacer, cu pompă de antibiotic pentru a curăţa locul.

Ar fi vorba despre o infecție cu stafilococ. Actorul ar fi făcut septicemie din cauza unei branule montată acasă, pe care ar fi ținut-o mai mult decât i se recomandase.

"Infecția care era constatată la genunchi și care a fost tratată la nivelul Spitalului Militar s-ar fi extins la nivelul inimii", a declarat Adrian Molnar, directorul medical al Institutului Inimii din Cluj Napoca.

Pentru a vedea cât de avansată este infecţia în jurul protezei de la genunchi a fost nevoie de o investigaţie de tip PET CT. Scanarea permite medicilor să vadă evoluţia bolii, dar şi dacă tratamentul administrat îşi face efectul, citează realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nravo NEA RELU KATELU PURCELLU MAYMUTZELU MYAUNELU ! Ai lovit la FYX! PUNKT OKYT PUNKT BELYT
0
0
Pentru multi Loganul este ultima mașină din lume
0
1
Bagami-as p**a in piersicu vostru. Eu ca trebuie sa-mi face revizia la Logan.....nu zice presa nimic de mine. Futuvan gura de idioti...huoo..
5
10
Taiati-i sula mai bine. Cu romance nu se putea casatori
3
8
TAIAM PICORUL PUNEM UNUL DE LEMN...VAI DE PLA VOASTRA DE DOCTORII PLMELE
6
1
dar transferurile astea intre spitale cu diferite specializari se fac extrem de greu in ciuda normelor si legislatiei ptr ca managerii de regula se opun justificat sau cel mai des nejustificat; sunt lasati apartinatorii sa se agite si sa faca presiuni ptr transfer daca stiu si inteleg necesitatea; multi au murit ptr ca nu au fost transferati in spitalul necesar care i-ar fi putut trata mai bine fiind de specializarea necesara; aceste transferuri sunt in responsabilitatea ministerului sanatatii si guvernului care sunt singurii vinovati de blocajele de fluxuri de transfer si moartea prematura a mii de pacienti in stare grava in fiecare an
11
0
Patriot adevarat baga Limba la bozgorite prin toate gaurile
3
9
Piersica a fugit de prin Bucovina de saracie si nu s-a mai intors
2
6
ARE DREPTATE GICA. DACA ERA UN OM DE RAND TOT ATAT TAM TAM FACEATI?UITATIVA CE VARSTA ARE ,CE PRETENTII MAI AVETI? AVETI DREPTAT A FOST CINE A FOST,RESPECT PENTRU CE A FACUT,DAR LASATI OMUL CU NECAZUL LUI SA SI DUCA CRUCEA.
10
3
Adevarat exemplu de Om, Fustangiu in continuu le parlea si le lasa cu copil pe unguroaice. Asta e blestemul bozgorilor.
6
8
Citeam zilele trecute pe Gigi24 ca medicii s au intrunit de urgenta pentru stimabilul, pentru un om de rand sa nu faceti la fel, coruptilor!
19
4
A curvarit in continuu dupa unguroaice are un copil prin Ungaria… Corvar desavarsit
6
16
Dai spaga sa te infecteze… Septicemia e boala mizeriei, bacterii si infectie luata din instrumente contaminate. Doamne Fereste sa ajunga cineva in spital… La halit spaga sunt primii la infectat tot primii…
20
4
Mai lasati-ne cu asta de dimineata pana seara numai despre asta
15
11

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510