REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 2 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6840
27.4° Constanța Luni, 2 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6840
 

Medicul Bogdan Socea a demisionat din funcţia de manager al Spitalului „Sfântul Pantelimon”

Medicul Bogdan Socea a demisionat din funcţia de manager al Spitalului „Sfântul Pantelimon”

Deria ISLEAM 9 august 2024 | 15:02 982

Medicul Bogdan Socea îşi anunță demisia din funcția de manager al Spitalului „Sfântul Pantelimon”, precizând că anunţul vine ”în lumina solicitării domnului ministru al Sănătăţii, Alexandru Rafila, şi a primului ministru, precum şi a circumstanţelor recente”.

Medicul Bogdan Socea a demisionat din functia de manager al Spitalului „Sfantul Pantelimon”Bogdan Socea

”În urma declaraţiilor domnului Ministru al Sănătăţii, Alexandru Rafila, doresc să adresez următoarele puncte de clarificare şi să exprim angajamentul nostru faţă de pacienţi şi de comunitatea pe care o deservim. Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a solicitat zilele trecute demisia mea şi a directorului medical. Această decizie vine pe fondul unor anchete în desfăşurare şi a unor evenimente recente care au afectat încrederea publicului în Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Pantelimon”. Recent, spitalul nostru a fost în centrul unui scandal major. Înţelegem pe deplin gravitatea situaţiei şi impactul negativ pe care acesta l-a avut asupra familiilor pacienţilor şi asupra încrederii comunităţii în sistemul de sănătate”, transmite medicul în mesajul postat vineri pe Facebook.

”Dorim să subliniem că suntem angajaţi pe deplin în cooperarea cu autorităţile competente pentru a clarifica circumstanţele acestor tragedii. Totodată, am investigat intern fiecare detaliu al acestor evenimente pentru a identifica eventualele deficienţe şi a implementa măsurile necesare. În perioada recentă, am demarat o serie de acţiuni pentru a îmbunătăţi calitatea şi siguranţa serviciilor medicale. De asemenea, am iniţiat o revizuire a tuturor protocoalelor şi procedurilor din secţia de Terapie Intensivă”,a precizat Bogdan Socea.

Medicul precizează că Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” rămâne dedicat furnizării de servicii medicale de calitate şi sigure pentru toţi pacienţii, înţelegând importanţa accesului la îngrijire medicală de urgenţă şi depunând eforturi pentru îmbunătăţirea continuă a standardelor de practică medicală.

”În lumina solicitării domnului Ministru al Sănătăţii, Alexandru Rafila, şi a Primului Ministru, precum şi a circumstanţelor recente, îmi prezint demisia din funcţia de manager al Spitalului Clinic de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” Bucureşti, pentru a sprijini eforturile de restabilire a încrederii publicului în această instituţie”, anunţă medicul Bogdan Socea în finalul mesajului.

Doi medici de la Secţia ATI a Spitalului Pantelimon au fost plasaţi în arest preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţia de omor calificat cu premeditare după moartea unui pacient căruia i-ar fi fost scăzută doza de noradrenalină, conform digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu meriti sa profesezi meseria de medic,aduci prejudicii la buget...si noi contribuabilii te platim de 2 ori .O data salariu si a doua oara spaga.......
1
0
Verificati-le averile!! Cum e posibil sa aibă bunuri și vacante de nababi, cu un simplu salariu de bugetar?? Nu plătesc taxe, utilități, rate, meditații la copii??? Faceți o lege dreapta pentru perceperea de mita !
4
0
A demisionat, pai nu se pune, ar fi trebuit sa demisioneze cand a aflat ce practici criminale pastoreste. Acum ar trebui sa fie luat la puricat, sa justifice averea facuta din mita, relatiile de nepotism, vanzarea si protectia posturilor blocate. Ar trebui 25 de ani doar pentru el, singur in celula. Sa mediteze la Juramant si consecintele fata de societate.
7
2

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516