REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Medicul Cornel Petreanu, cercetat pentru şpagă, a murit în accident

Medicul Cornel Petreanu, cercetat pentru şpagă, a murit în accident

Victor ROTARU 8 octombrie 2023 | 12:39 4236

Medicul Cornel Petreanu, de la Instititul Marius Nasta, acuzat ca opera pacienţii doar dacă primea şpagă, a murit duminică într-un accident pe DN 1.

Medicul Cornel Petreanu, cercetat pentru spaga, a murit in accident

La data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 9:40, polițiștii orașului Otopeni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN1, la km 18, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

Medicul Cornel Petreanu, mort într-un accident pe DN1

La fata locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Otopeni și ai Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, iar din primele verificări au constatat faptul că, un bărbat, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1, în zona km 18, ar fi intrat în coliziune cu structura pasajului căii ferate, aflată de pe partea dreaptă a direcției de deplasare.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a declarat decesul bărbatului respectiv. A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului, în vederea activităților din competență.

Polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitatea situației de față de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

Cornel Petreanu, acuzat că a luat şpagă pentru operaţii

Cornel Petreanu este unul dintre cei doi medici de la Institutul Marius Nasta, acuzaţi că au luat mită de la pacienţi zeci de mii de euro şi chiar hainele de pe ei. Cei doi medici aveau propria caracatiţă, formată din rezidenţi şi anestezişti. Uneori au condiţionat actul medical, spun procurorii anticorupţie. În unele cazuri, când bieţii oameni nu aveau bani, li se cereau sticle cu băutură scumpă sau cupoanele de pensie.

Procurorii au intrat pe fir anul trecut, când un pacient a făcut un denunţ. În plus, anchetatorii au descoperit neconcordanţe mult prea mari între averi şi salarii, spun procurorii anticorupţie, care au pus microfoane în secţia de chirugie toracică.

Cornel Petreanu, şcolit la Strasbourg, unde a şi locuit o bună perioadă, n-ar fi avut un tarif fix. Se mulţumea cu oricât îi dădea pacientul, uneori chiar şi 2.000 de lei. Sticlele primite de la pacienţi ar fi fost valorificate în satul natal, unde erau vândute cu paharul la bar, spun surse din anchetă. La percheziţii, în casa sa, procurorii au găsit 50.000 de euro. Imediat, a fost adus şi la Marius Nasta pentru a-i scotoci biroul, potrivit observatornews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Încă nu s a stabilit că a fost accident.
3
0
Da-l in plm, oricum spui medic-navigator-sofer si te caci pe ei.
4
6
Copiii buni care invata si performeaza cum a facut-o baiatul asta sunt rasplatiti cu 10 mii pe luna sau mai mult, pe lume. Si voi, saraciilor, il condamnati ca nu i-au akjuns 3 mii. PUTORILOR AV_ATI c***t IN SCALDATOAREA PROSTILOR SI RESTUL DE LUMNATI VA SUNT DATORI SA VA LUCREZE MOKA
3
6
dupa ce lea facu 3000 euro salar la dok torii, tot cere spaga, ne simtitii lacomi, sa crape hotzii, rusinee ptr aceste personaje, dotoree, andica hotzi cu actee? bahh scar belor
7
3
Sper sa se sncda si miorlaita aia de menegera care i-a reclamat! Nu bolnavii au facut-o! Ei erau multumiti ca erau salvati . Intrebsti avum ce este in spital - praf. L-am dus pe tata si virbesc toti ca restul sint niste ratati! Acum plec la turci. Dobitoci p****i ce sunteti! Nu incurajam cand dunt conditionate operatiile dar daca eu veresu sa-i dau ce mana dracu aveti voi????? la fruzer nu dati, la salon nu dati, la crasma nu dati! da-va dracu
7
9
Indiferent ca a greșit, nu cred ca era soluția cea mai buna dacă s a sinucis. Este greu, sunt convins dar s-o în astfel de cazuri, oamenii aceștia nu trebuie abandonați, familia, prietenii, de ce nu-și unii colegi trebuiau sa îl ajute. Conștientiza ca a greșit și, cu timpul, se integra, își schimba atitudinea, devenea un om mai bun și comportamentul lui cu pacienții s ar fi schimbat la 360 grade. Dumnezeu sa îl ierte, sa și găsească liniștea și, cu siguranță, va fi ingerasul cuiva
8
5
S-a sinucis nu a suportat unilinta . Asa cum se mentioneaza nu el era monstrul , celalat doctor era jigodia el a lucrat intr-un colectiv NEPOTRIVIT , a avut mustrari de s-a ajuns la sinucidere.
10
0
Nu va mai bucurati ca prostii ca l-au ajuns blestemele. Pur si simplu si-a dat seama ca e terminat si s-a sinucis.
8
6
Dezaprob total orice fapta de corupție. Dar voi, cretinii care credeți în blesteme, sunteți chiar niște inocenți? Poate va vor ajunge și pe voi blestemele, desigur, altele, dar tot blesteme...dobitocilor
16
7
l-au ajuns blestemele, si foloasele necuvenite luate cu japca
8
12
Exista Dumnezeu, bravo, dreptatea celui de sus, Doamne Ajuta!!
7
10
To hell with him.
3
6
Huooooooo! Bani de la bolnavi, animalelor? Ei nu au ce manca și voi aveți salarii uriase, recunoscute după merite și tot nu va ajung?
12
9
Huooooooo! Bani de la bolnavi, animalelor? Ei nu au ce manca și voi aveți salarii uriase, recunoscute după merite și tot nu va ajung?
15
9

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510