REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Joi, 8 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6815
23.8° Constanța Joi, 8 August 2024 Anul XX Nr. 6815
 

MEDICUL din Eforie, ACUZAT de FOSTUL SOȚ că are IEȘIRI NERVOASE!

MEDICUL din Eforie, ACUZAT de FOSTUL SOȚ că are IEȘIRI NERVOASE!

Replica API 19 octombrie 2021 | 00:38 12424

În urmă cu două săptămâni, cotidianul Replica de Constanța scria despre medicul ginecolog Mirela Paraschiv care își acuza soțul că o terorizează atât la domiciliu cât și la cabinetul medical. Medicul a obținut de altfel și un ordin de protecție (al treilea solicitat) împotriva fostului soț, Roland Paraschiv, pe motiv că acesta ar hărțui-o pe ea dar și pe copiii lor minori. De cealaltă parte, soțul spune că adevăratele motive pentru care Mirela Paraschiv solicită aceste ordine de protecție sunt pentru îndepărtarea copiilor de el. Mai mult decât atât, întrucât cabinetul medical este al ambilor, se pare că femeia ar vrea să efectueze lucrări ilegale, cu care el nu e de acord, pentru extinderea clădirii.

Mirela Paraschiv

Roland Paraschiv, a declarat, exclusiv pentru Replica,: ” Este un abuz de drept. Magistratul de la Judecătoria Constanța a fost mințită cu acuzații false și neprobate. Este relativ ușor să faci pe victima și să minți un judecător că ai trăit cu o oarecare teamă pe care nu o poți proba cu nimic”.

Soțul reclamă faptul că, pentru toate cele trei ordine de protecție, medicul a invocat același motiv și anume: ”o teamă suspectă”. Roland Paraschiv continuă cu acuzele la adresa fostei soții susținând că aceasta dorește îndepărtarea lui de copii: ”Din reclamația la Poliție după primul ordin, am arătat că adevărata miză era îndepărtarea mea abuzivă de copii și efectuarea unor lucrări ilegale, neautorizate de mine, pentru extinderea cabinetului, preluând abuziv inclusiv bucătăria casei – DSP a închis ochii la acestă ilegalitate prin nerespectarea autorizației!”

Nu au existat motive reale de divorț

Roland Paraschiv susține că nu și-a abuzat soția niciodată: ”Menționez că în 24 de ani de căsătorie nu a existat nici o situație de abuz asupra soției sau violență de vreun fel. Acestea sunt invenții recente din 2021, de după trauma desfacerii căsătoriei. Nu au existat motive reale de divorț, nu m-a anunțat că va depune divorț și totul are la bază situații inventate.”

Cabinetul Mirelei Paraschiv

”Mă împiedică să îmi văd copiii”

Roland Paraschiv își acuză, de asemenea, soția că îl împiedică să își vadă copii, aceasta fiind de fapt și miza acestor ordine de protecție.

”Marea miză sunt cei 2 copii minori. Știe că-i iubesc enorm și dorește să se răzbune pe mine și pe copii cerând ordine inventate. Mă împiedică să îmi văd copiii, încălcând hotărâri ale instanțelor. Copiii trăiesc abuzuri prin faptul că sunt obligați să refuze întâlnirea cu tatăl și trăiesc în minciună, dar când merg la copii cere ordine de protecție. Este un lucru grav, care poate lăsa traume adânci asupra copiilor. Și ea, ca doctor, trebuia să știe ce efecte au aceste traume, că le-a simțit pe pielea ei în copilărie! La vizitarea copiilor are o nervozitate excesivă, cu țipete și manifestări violente în fața copiilor – lipsa autocontrolului.”, a spus Roland Paraschiv, pentru Replica.

Trei procese de malpraxis pentru Mirela Paraschiv

Soțul medicului amintește și de cele trei procesele de malpraxis ale Mirelei Paraschiv, punând pe seama lor starea acesteia însă dorește o colaborarea pentru cei doi copii.

”Totul a început cu primul proces de malpraxis, în care o colegă medic a acuzat-o. Nu a putut suporta situația și a avut loc o cădere psihică însoțită de o epuizare prin muncă excesivă. Apoi era previzibil că vor mai urma procese de malpraxis și aceasta a adus o stare psihică foarte delicată. Acum se adaugă și stresul intens post-divorț. Regret sincer aceste situații, dar nu ordinele de protecție și răzbunările vor aduce rezolvarea. Ci colaborarea pentru binele celor 2 copii minunați!”, a spus Roland Paraschiv.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E un rupt în fund nemernicul ăsta. Cred că are probleme la mansardă de este așa agresiv. Mizerabil
13
0
Îl cunosc bine pe acest om. O ducea bine pe spatele ei și cei din Biserică chiar au făcut concesii în ceea ce îl privește de foarte multe ori dar omul este un nemernic, trist.
12
0
Va repetati d-le Paraschiv, sub nume false. Sa va citez: este relativ usor sa faci pe victima si sa minti.. Vreti sa fiti idiot pana la capat, pacat.
112
0
O cunosc pe doamna doctor si imi placea Dar am aflat ca are cateva procese de malpraxis este nervoasa si intarzie la cabinet i a bani fara bon iar acum acuza fostul sot de agresiune.
13
141
Doamna doctor este un om minunat si un medic de exceptie. Calma, blanda si mereu foarte atenta la nevoile noastre.
143
8
Cunoscatorule, ai fost un idiot toata viata ta. Nimic nu ai invatat din pastorie.
143
2
Pacat ca dna dr sufera din cauza unei copilarii nefericite si asta a pus amprenta pe viata ei viitoare. Si-a distrus familia ...Asa cum a patit dansa de copil. Trebuia sa evite sa retraiasca dramele copilariei. Comite abuzuri asupra propriilor copii - inteleg prin ce trece tatal copiilor...
21
143
Un medic de un profesionalism desavarsit, o doamna si un om cum rar intalnesti.
159
14
O doamna doctor empatica si total dedicata fiecarui caz in parte. Amandoi copilasii au venit pe lume cu bine datorita dnei dr. O femeie echilibrata, blanda, calma, dincolo de profesionalism si implicare. Imi pare rau pentru defaimarea pe care i-o aduce sotul, cred ca se poarta asa cu dna dr, ca urmare a frustrarilor personale si a inferioritatii. Din ce stiu dumnealui nu are niciun fel de pregatire in vreun domeniu.
201
22
A instalat cineva pe el un pro
0
0
Un medic exceptional!Personal sunt foarte multumia de Dna doctor! Un om cu un suflet mare, empatic. Rar asa medici. Jos palaria!
210
14
Un medic foarte bun, rabdator si mereu zambitoare. Dar in ultimul timp e cam agitata, intarzie des... De cand am aflat ca are multe procese de malpraxis mi s-a facut frica. Mai ales ca are si divort si se poarta rau cu copiii. Eu nu mai vin la cabinet. Evitati acest medic ! Sunt destui. Imi pare rau cum a ajuns, ca era un om deosebit.
40
213
Doi nebuni saracii copii
7
64
Un medic deosebit! Un om exceptional! Nu mai aruncati cu noroi daca nu ati vorbit macar o data cu dansa! Mi-a urmarit 2 sarcini cu un profesionalism si rabdare de exceptie! Act medical desavarsit! Este medicul pe care si l-ar doreste oricine!
212
27
Vin eu fratele sa te fac
190
5
In caz ca mai aveti probleme cu acest domn, sau cu altcineva, anuntati-ma si vin la cabinet si ii linisteac eu. Indiferent cine este, daca este barbat sa isi masoare puterile cu un barbat, nu cu o femeie
212
15
Cat de ridicola sunteti, doamna doctor! Chiar nu vedeti ca aceste situatii nu va sunt favorabile?! Nu mai abuzati copiii! Au dreptul sa aiba si tata! Mama mea nu a divortat de tatal meu cu toate ca au fost probleme reale, nu inchipuite. Stiti de ce? M a iubit mai mult pe mine! Ganditi va la copii! La ambii copii!
48
219
Lipsa de material noduros la doamna sau la domnu'. Asa se intampla cand ai bani cu caru si nu te roade la lingurica. Dai cu copita in troaca!
29
79
salariile exagerate au efecte adverse parsive.
52
75
Nu e frecata bine
47
101
Nu stiu de ce acest cuplu merita o asa mediatizare. Cred ca Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf sunt invidiosi pe astia.
48
0
Asta si cu Nejla aia de la Mangalia!!!
17
49
Era clar ca la ea este problema. Ar trebui sa nu mai dea consultatii si sa ia un concediu prelungit. Cum isi permite sa minta in justitie?
51
212
Cred ca va trebuie unul sa va fwta pe amandoi.
20
72

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303