REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 28 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6866
18.4° Constanța Sâmbătă, 28 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6866
 

Medicul estetician care a mutilat mai multe femei, audiat de procurori, la Constanța. Video

Medicul estetician care a mutilat mai multe femei, audiat de procurori, la Constanța. Video

Mirela PASCAL 14 martie 2024 | 00:00 3779

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au pus marți în aplicare 15 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală. Este vorba despre dosarul în care medicul estetician Hussein Shamieh este acuzat că a mutilat mai multe persoane. După ore de audieri, medicul a fost lăsat să plece acasă. Astăzi, acesta este audiat, din nou, de procurorii din Constanța. Anchetatorii au extins ancheta, medicul fiind acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu soția în fața copiilor.

Medicul estetician care a mutilat mai multe femei, audiat de procurori, la Constanta. VideoHussein Shamieh

Update:

Medicul a ieșit de la audieri, în jurul orei 16:30, însă nici de această dată nu a oferit declarații.

Medicul a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, în jurul orei 13:00. Acesta nu a dorit să ofere declarații.

Perchezițiile au fost efectuate în municipiul București, la locuințele a două persoane fizice, cercetate pentru comiterea faptelor și la sediile a două persoane juridice, care au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale. Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada august 2020 – ianuarie 2024, un bărbat ar fi efectuat intervenții chirurgicale estetice și reconstructive, în urma cărora ar fi rezultat vătămarea corporală a zece persoane. Prejudiciul cauzat în dosar este de 1.978.000 de euro.

Medicul estetician care a mutilat mai multe femei, audiat de procurori, la Constanta. Video

În urma extinderii cercetărilor, în cauză se efectuează verificări și cu privire la săvârșirea infracțiunilor de corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Vă reamintim că Hussein Shamieh, medic specialist în chirurgie plastică, a efectuat în data de 07.01.2021, la o unitate medicală din municipiul Bucureşti, intervenţii chirurgicale de tipul „reducţie mamară cu implant de silicon” şi „abdominoplastie” asupra persoanei vătămate P.L.D., în urma cărora au rezultat complicații medicale și prejudicii estetice grave și permanente. În data de 03.12.2022,  la o unitate medicală din municipiul Constanţa, inculpatul a efectuat o intervenţie chirurgicală de tipul „mastopexie” asupra persoanei vătămate P.I., în urma căreia au rezultat prejudicii estetice grave și permanente.

Video

Video:

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
s-a dat banul totul e aranjat. arabetele a cumparat justitia . victimele raman victime.
2
2
bine le-a facut la p******e
2
0
care i-au dat drept de practica nu ii intreaba nimeni nimic ? nici nu sunt pomeniti ancheta si justitie de kktt
2
2
Ce avocata are travestit.u asta hahaha
0
2
Baragladină arăbească, cât de proastă să fii, să te dai pe mâna acestuia?O meritați din plin.
6
1
Maimuțele arabesti taie la scroafe r*mânești. Sa va taie și pildele, cât de imbecile sunteți sa va dați pe mama ciuhapilor ăstora? Ăștia nu au văzut fofoloance pana la voi, curvelor
17
2

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364