REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Medvedev i-a înjurat pe români și ne spune să ne luăm gândul de la tezaur

Medvedev i-a înjurat pe români și ne spune să ne luăm gândul de la tezaur

Andreea VLAICU 15 martie 2024 | 15:23 1120

Dmitri Medvedev spune că România nu va primi nimic de la Rusia și că rezoluția adoptată de Parlamentul European privind returnarea tezaurului nu va avea niciun efect la Moscova. Într-o postare de pe platforma VKontakte, vicepreședintele consiliului rus de securitate spune că „liderii europeni sunt idioți”, i-a înjurat pe români și a spus că „românii nu sunt o națiune, ci un mod de viață”.

Medvedev i-a injurat pe romani si ne spune sa ne luam gandul de la tezaur  Dmitri Medvedev

„Ei bine, nici măcar nu știu cum să răspund la o asemenea obrăznicie”, a scris Medvedev pe platforma VKontakte, citată de Tass, unde a mai afirmat că Uniunea Europeană „a furat active rusești de 300 de miliarde de dolari și acum cere returnarea unui mărunțiș de aur la București”.

„N-am ce să spun în rusă, pot doar să-i trimit... Rezumând, duceți-vă la dracu”, a spus el referindu-se la români.

Vicepreședintele Consiliului de Securitate și-a continuat delirul și a spus: „Românii, după cum știți, nu sunt o națiune, ci un mod de viață”. Medvedev i-a numit pe liderii europeni idioți, slabi și proști și a remarcat că decizia lor de a susține din nou cererile României a provocat nedumerire. El a reluat versiunea Rusiei despre tezaur și a spus că, de fapt, România nu are nimic de primit, pentru că Moscova nu a cerut niciodată despăgubiri pentru acțiunile Bucureștiului în Rusia din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Medvedev și-a încheiat mesajul spunând că pe „diverși idioți din Parlamentul European i-a apucat pofta”, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tu ai 26 de ani.....stai linistit ssuge din vap,sa te anttenezi sa s**i mai bine....vei avea de unde...
0
1
Stai linistit ca datoria Romaniei n-or s-o plateasca nici nepotii nepotilor tai....asa merge economia mondiala....iti umplii vapul cu ganduri care nu isi au rostul...eu am 26 de ani si nu ma gandesc o clipa la asta :))
1
2
nu stiu de ce sariti in sus! situatia romaniei, cu 170 miliarde euro datorii, este depasita de cineva din nato sau europa? per capita, cit avem de platit? cum, cind vom plati? dupa discutie, facem si alegeri.
1
1
Votați aur, Simion și bolșevicii lui:))))
2
5
suntem dati dracului si ffwtem ruznaci in gat si tie-ti dam kkktul la lins.
5
2
gunoi rusesc, la fel ca inaintasii lui ce au macelarit si jefuit tot estul Europei inhaitati cu rusofilii locali gen jagardelele AUR si osanza Sosoaca.
15
9
Fraților ,Rusu are dreptate ,de unde să fim noi o națiune ,noi suntem stil de viață ,chiar survivor
12
7

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510