REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
30.2° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Medvedev râde de Biden după vizita la Kiev: 'A mers după ce a primit anterior garanții de securitate!'

Medvedev râde de Biden după vizita la Kiev: 'A mers după ce a primit anterior garanții de securitate!'

Valentina CAMARA 22 februarie 2023 | 00:00 1127

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, susține că Joe Biden a ajuns la Kiev abia „după ce a primit anterior garanții de securitate”. Oficialul rus a reiterat în mesaj implicarea țărilor NATO în războiul din Ucraina, temă predilectă a rușilor.

Medvedev rade de Biden dupa vizita la Kiev: 'A mers dupa ce a primit anterior garantii de securitate!'

„Biden a promis o mulțime de arme și a jurat credință regimului neo-nazist până în mormânt. Și, desigur, au existat vrăji reciproce despre victoria care avea să vină cu noi arme și un popor curajos. Și aici este important să rețineți că Occidentul livrează cu adevărat arme și bani Kievului destul de regulat. În cantități uriașe, permițând complexului militar-industrial al țărilor NATO să câștige bani și să fure arme pentru vânzare teroriștilor din întreaga lume”, a spus Dmitri Medvedev.

„Cât despre oameni... Aici e mai complicat. Am vorbit recent cu imigranți din teritoriile ucrainene. Mi-au adus aminte de statistici simple. În 2001, populația Ucrainei, conform recensământului, era de aproximativ 48,5 milioane de oameni (luând în considerare cei care lucrau atunci în străinătate). Apoi, în 2014, Crimeea și Donbasul au căzut. Apoi a început NWO (n. r.: invazia rusească) și emigrația activă. Atât în ​​Europa, cât și în Rusia. Potrivit diverșilor experți, un total de 15 până la 20 de milioane de oameni au plecat. Prin urmare, populația acelei formațiuni ciudate, care este cunoscută sub numele de periferie, este în prezent de 20-25 de milioane de oameni, nu mai mult. Și tinde să se micșoreze. Deci tancurile și obuzele sunt importante, desigur. Dar oamenii sunt cu siguranță mai importanți. Și nu sunt supuși nici bătrânului de peste ocean, nici bandei de dependenți de droguri cu Bankova. Plecarea lor în masă este răspunsul la întrebarea cui îi aparține viitorul”, a concluzionat Medvedev, potrivit știripesurse.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Peace now.unde sinteti? Nu vedeti ce se intimpla? Romania Este folosita ca Tara de sacrificiu ptr. Intersele americane si visul de grandomanie a evreilor. Nu le ajunge palestina .e timpul sa iesim in in Strada si sa cerem guvernului sa foloseasca banii tarii pe infrastructua tarii nu pe visele lui zdrelenski .
3
3
Daca China se alătură Rusiei așa cum face NATO cu Ucraina ese al treilea război mondial Maidanezul de Zelenski asta vrea să-i bage și pe alții în rahatul lui rusesc Sânt incă multi in UE și NATO care au capul în sacosă Boșorogul american bagă bățul printre gard la câine să vadă cât de tare latră că atât îl duce capul Nu a venit cu o idee de a face pace cum ar trebui să fie un diplomat american UE se bagă într-un joc murdar cu rahat rusesc și rahat american
7
2
cu capul mare si gol e frustrat ca toti bolsevicii ca iau mwie cu kkt tot timpul.
5
2
Marea tragedie este ca Rusia prin bombardamentele repetate asupra teritoriului Ucrainei, prin inductie, a afectat echilibrul placilor tectonice din Turcia si echilibrul scoartei terestre din Romania. Toate cutremurele care s-au produs in Romania si Turcia, si care au generat distrugeri in mai multe tari si zeci de mii de raniti, se datoreaza razboiului injust pornit de Rusia.
6
10

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436