REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
21.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Mega anchetă! Cum a fost prins traficantul de droguri Dobriță, din Năvodari!

Mega anchetă! Cum a fost prins traficantul de droguri Dobriță, din Năvodari!

Replica API 26 februarie 2022 | 23:03 7438

Nicolae Dobriță, din Năvodari, a fost arestat preventiv, alături de Nicolae Cristian Giurcă. Dobriță era filat de ceva vreme, iar năvodărenii știau cu ce se ocupă, lansând, frecvent, în spațiul public acuzații: ”Frații Dobriță vând droguri de ani de zile fără să-i deranjeze cineva”, spuneau oamenii. Și, iată, că inevitabilul s-a produs. De precizat este faptul că Nicolae Dobriță este cunoscut cu antecedente penale.

Dobriță Nicolae

Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, la data de 24 februarie a.c., au prins în flagrant delict doi bărbați, de 23 și 34 de ani, după ce ar fi vândut cocaină. Ulterior, polițiștii au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, în orașul Năvodari, la locuințele uneia dintre persoanele în cauză. În urma activităților, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 86 de grame de cocaină, 17 kilograme de cannabis (muguri), peste 25.000 de lei, 300 de euro, 1 cântar electronic și 2 telefoane mobile. Procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a celor doi, iar vineri, 25 februarie, au fost prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Nicolae Dobriță și Nicolae Cristian Giurcă au fost arestați preventiv.

”Admite propunerea de arestare preventivă. Dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 25.02.2022 şi până la data de 26.03.2021, inclusiv, a inculpaților: Dobriță Nicolae, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc, în mod continuat; Giurcă Nicolae Cristian, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă”, potrivit minutei judecătorești.

Bărbații au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Nicolae Dobriță, filat de ceva timp

Așa cum este precizat mai sus, Nicolae Dobriță era cunoscut în Năvodari că se ocupă cu traficul de droguri, după cum oamenii aruncau acuzații în spațiul public.

”Sunt Dobriță și vând droguri”

” Frații Dobriță vând droguri de ani de zile fără să-i deranjeze cineva”

”Dobriță: Sunt dealer și pește și ei nu fac nimic. Mă doare la călcâi”, sunt doar câteva dintre acuzațiile aduse de-a lungul timpului.

Video:

Smardoială pe străzi

De asemenea, Nicolae Dobriță este cunoscut cu antecedente penale. Spre exemplu, la data de 11.07.2021, între orele 19:00 - 20:00, în timp ce se afla în zona parcului primăriei oraşului Năvodari, inculpatul Florin Picoi, având sprijinul moral al numiților Ciprian Dănuț Marica, Ionuț Alexandru Dobriță şi Nicolae Dobriță, care l-au asistat pe parcursul activităţii infracţionale, prin constrângere, a urcat-o pe persoana vătămată O. I.-A în autoturismul marca Opel, după care s-au deplasat cu toţii în zona USAS din oraşul Năvodari, județul Constanţa, unde inculpatul P. F. a agresat-o pe persoana vătămată, aplicându-i lovituri cu o bâtă de lemn în zona capului şi a membrelor şi cu pumnii în zona coastelor. Prin loviturile aplicate i s-au cauzat persoanei vătămate leziuni ce necesită pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale. După scurt timp, a silit din nou persoana vătămată să urce în autoturism, aceasta urcând pe scaunul din dreapta faţă, iar pe bancheta din spate a urcat Ciprian Dănuț Marica. În zona localităţii Lumina, autoturismul condus de inculpatul Florin Picoi a fost oprit de un filtru de poliţie.

Citește și: BĂRBAT SECHESTRAT, TORTURAT și BĂTUT pe un CÂMP din NĂVODARI

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo BCCO ! Proxenetii aste au violat si dus la produs multe minore , blestemati sa fie ! Vedeti ca mama la infractorii aste si ea face parte din grup si de multe ori ea este legatura si carausul !
0
0
Ups, l-am sifon si pe el ...
2
0
ce i se intampla
1
0
Sunt cristian dobrita si vand cat vreau droguri
0
1
Leonard Gabriel Ion sifonul sifoanelor
0
1
Pe denis nicolae marian asa zis ananas care face legalele si le vinde cand il luati ??
3
2
Jegurile Navodari-ului , cuoscuti de ani de zile de Politia "fostului" Comandant Tanaselea si Coman ... acum pensionari bine-mersi ! Cam tarziu ... Si mai sunt multi drogalai !
7
1

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768