REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Meghan Markle și Prințul Harry, surprinși la meciul celor de la Lakers

Meghan Markle și Prințul Harry, surprinși la meciul celor de la Lakers

Valentina CAMARA 27 aprilie 2023 | 00:00 278

Meghan Markle și Prințul Harry au fost surprinși, de curând, la meciul celor de la Lakers. Cei doi duci de Sussex și-au oferit momente tandre în tribune, chiar în văzul fanilor care nu s-au putut abține și au capturat imaginile momentului. Fotografiile cu ei au făcut înconjurul lumii, asta după ce fanii au observat un detaliu.

Meghan Markle si Printul Harry, surprinsi la meciul celor de la Lakers

Recent, cei doi duci de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry, au fost surprinși în tribună, la meciul celor de la Lakers. Imaginile nu au dezvăluit foarte multe din intimitatea celor doi, însă pare că acum se înțeleg mai bine ca niciodată, în ciuda controverselor apărute în ultima vreme.

Meghan Markle și Prințul Harry, surprinși la meciul celor de la Lakers

Mai exact, în imagini se vede cum Prințul Harry s-a aplecat spre soția să care i-a zâmbit acestuia, în cele din urmă. Mai mult decât atât, ducii de Sussex erau însoțiți de personalul Archewell le meci. Cei doi soți au fost fotografiați îmbrățișați pe tot parcursul jocului de playoff dintre cele două echipe.

La acest eveniment, fosta actriță a purtat o jachetă roz Sarah Staudinger și pantaloni scurți asortați, în timp ce soțul ei a avut un tricou alb sub jacheta de piele.

Ce detaliu au observat fanii cuplului

Cei mai mulți fani ai cuplului au discutat despre un gest important dintre prințul Harry și Meghan Markle, care a avut loc la meciul din playoff dintre Los Angeles Lakers și Memphis Grizzlies, disputat în cursul zilei de luni.

După imaginile care au făcut înconjurul lumii, fanii au observat că prințul William i-a șoptit ei ceva la ureche soției lui.

Chiar dacă cei ce îi apreciază pe cei doi nu a fost înțeles din prima ce a vrut să îi spună fiul Regelui Charles al III-lea partenerei sale, un analist a dat verdictul.

Se pare că prințul William i -a spus lui Megan Markle la ureche: „Este genial”, la care Megan Matkle pare să răspundă: „Da”, dând ușor din cap.

Unde va sta prințul Harry la ceremonia de încoronare

În ciuda controverselor recent apărute, se pare că Prințul Harry va fi prezent la ceremonia de încoronare a tatălui său. Cu toate acestea, ducele de Sussex va fi așezat în spatele celorlalți membri ai familiei regale, mai exact la o distanță de 10 rânduri.

Mai mult decât atâta, numeroase surse din interiorul regal susțin că prințul Harry va trebui să stea puțin timp de vorbă cu regele, dar și cu fratele său atunci când se vor revedea în cadrul evenimentului.

Și asta nu este tot. Vocile apropiaților Familiei Regale susțin că prințul Harry nu își dorește să stea prea mult timp la ceremonia de încoronare, asta după conflictul cu Regele Charles al III-lea, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303