REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Melite Adam este noul șef al Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Constanța

Melite Adam este noul șef al Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Constanța

Ana Maria LIPAN 10 mai 2023 | 00:00 11091

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, cu sediul în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr.106, judeţul Constanţa, a organizat recent un concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de șef serviciu la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, prevăzută la poziţia 341 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă. Funcția a fost ocupată de Melite Adam, care a reușit să câștige concursul.

Melite Adam este noul sef al Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IPJ ConstantaMelite Adam

Concursul a fost susținut la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Rezultatele interviului au fost publicate în cursul zilei de luni, 8 mai a.c. Funcția a fost ocupată de comisar șef de poliție Melite Adam, care a reușit să obțină nota 9.10.  Menționăm că această funcție era ocupată tot de Melite Adam, care era însă împuternicită pe acest post.

Melite Adam este noul sef al Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IPJ ConstantaIPJ Constanța
 

Serviciul de Investigare a Criminalității Economice este structura  care urmăreşte menţinerea unui climat de legalitate în mediul de afaceri prin efectuarea de acte premergătoare în baza actelor normative în vigoare cu privire la sesizări, cereri ori reclamații ce au ca obiect încalcarile de lege în domeniul economic, financiar și bancar.
 
Principalele atribuții ale Serviciului de Investigare a criminalității Economice sunt: investigarea fraudelor din industria alimentară și agricultură, resurse minerale, comunicații, transporturi auto, protecția mediului, petrol, materiale reciclabile, tranzacții imobiliare și Legea nr.18/1990, construcții, cooperație, industrie ușoară, industrie grea si energetica, munca in strainatate, investigarea fraudelor comise in procesul de privatizare - postprivatizare; investigarea fraudelor in domeniul drepturilor de proprietate intelectuala, in domeniul vamal, valuta, aur, pietre pretioase, jocuri de noroc si sisteme piramidal; investigarea rambursarilor, evaziune fiscala, inselaciuni in conventii, infractionalitatea societatilor comerciale, lichidari judiciare, infractionalitatea in publicitate, combaterea actelor de coruptie, administratie publica, achizitii publice; investigarea fraudelor din banci, asigurari - reasigurari, sanatate, leasing, institutii de administrare si investitii financiare, protectia intereselor financiare de U.E., invatamant si alte institutii bugetare, liberi profesionisti in domeniul justitiei, sistemul public de pensii, despagubiri și ajutoare sociale.
 
 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu alte cuvinte,,,pyzda si pistolul, baba si mitraliera.
8
2
Sa răspundă Doamna comisar șef MELINTE ADAM CÂT DA DARU LA NUNTA LA DL CHESTOR ???
9
0
sa sugeti poola lui Calciu si Mosneanu, limbricilor. asteptati-va randul, lichelelor
8
7
E coada la iesirea din oras spre Tulcea. Fug toti evazionistii din oras cand au citit articolul asta. De ce i ati speriat in halul asta?
22
0
Dragi colegi de la Replica, chiar nu vreti sa ne dati si stirea de Breaking News cu privire la Regia de Drumuri Constanta? Am inteles ca astazi noul management al regiei a sustinut examenul de licenta in prostie, lector si indrumator fiind mai marii savanti Calciu/Mosnianu. Privind cu atenţie, putem uşor constata că, în Constanta, la nivel de PNL, prostia a ajuns un fel de plusvaloare. Se poate trece şi în CV. Calciule, ai sansa sa mai completezi si tu ceva in CV-l ala alb al tau! Hahahahahah
31
5
Cum sa fii Comisar Sef la 32 de ani???Sau poate poza e de acum 15 ani???
38
2
Deci e clar ... votăm Noua Dreaptă sau AUR
29
8
Câți au fost prinși cu evaziune fiscală și câți bani a recuperat statul Anaful verifică patiseria gogoseria și marii infractori sânt în libertate mergând cu sacosi de bani din evaziune Poate să fie ales prințesa investigării criminalistice economice dacă totul e politic șanse 0 r*mânia nu își revine cat timp politicienii sânt corupti
42
0
Cu asa nota, speram sa puna umarul la iesirea orasului din mizeria in care l-au bagat hotii din administratia orasului.A ajuns rusinea europei
40
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016